måndag 28 februari 2011

Gardinstyg och andra funderingar...

 Gardinstyget hittade äntligen hem och blir troligen sydd till en enkel "rullgardin"...



 Har funderat på att använda  mörkbruna läderbälten istället för knytband, få se, känns kanske lite corny, fast varför inte... ;)



 Några tips vad jag skall göra med dessa urklippta tapetmodeller??? Kanske bara några vanliga tavlor, eller kanske ett större kollage som på bilden, hmmm.....



 ...de är tänkt ovanför lillabrors säng....



 ...som här har fått ett par omgångar med vit färg! Ett varv återstår ännu så får han krypa ner i sin nygamla STOOORA säng :) Sängen var tidigare vitlaserad, och översta listen träfärgad.



Denhär gamla tavlan från Maileg skulle ju färgmässigt passa in, men är långt ifrån det tänkta temat!



Njut av sportlovet ni som har lyckan att få vara lediga!!!

fredag 25 februari 2011

I'm back :)

 Äntligen fick vi datorn hem igen efter en lång väntan, och viruset verkade vara en fejkad sort! Tänk att nån orkar syssla på med sådant, blaah säger jag bara...:( Lycklig ändå över att alla foton på pojkarna är kvar...
                                                              kudde Gedigo , pläd Miljögården


Värst vad jag är trött ikväll, men kunde inte låta bli att skicka en liten hälsning till er iallafall innan sängen kallar! Imorgon skall jag surfa runt lite och se vad ni har haft för er under veckorna som gått.


Har också haft äran att få en award, den tar jag itu med då jag är lite klarare i knoppen! Bilderna är förresten tagna i sovrummet för ett par dagar sedan, där är det så tomt nu så det nästan ekar då två små pojkar sussar i eget rum nu...

Ha en skönskön helg !  

tisdag 15 februari 2011

VIRUS?

Hej på er! Har ni det bra?? Vi har varit datorlösa nu flera dagar pga av något sorts virus, kanske ett fejk sådant, men hursomhelst är datorn hos "doktorn" nu och väntar på service...och nej, jag har INTE varit på Hunks hemsidor och fått virus, som IT-pojkarna skojade om,hahaa!!!

Ha det bra,så hoppas jag vi ses snart!

onsdag 9 februari 2011

Från norr till söder(n)

 Vintern i all ära, för visst är det vackert med ren vit snö.....



 ...speciellt nu som solen tittar fram allt oftare! Men just nu är jag lite vintertrött, och längtar någonstans lååångt bort..



 ...fast visst är det fint!?




me & my boys

Men det är här jag vill vara nu! I värmen. Maten serverad. Ingen disk. Glada pojkar. Glad mamma&pappa.Inga förkylningar. Sköna stränder. Heta dagar. Ljumma nätter.....

...ok,tillbaks till verkligheten!

Tack för alla era snälla kommentarer angående pojkrummet, den vita mattan fick bli kvar, och den blåa åkte i lekrummet! Gardintyget får jag först om 2-3 veckor, det kommer tydligen med roddbåt från Holland ;).... så det lär ta ett tag innan ni får se färdigsydda gardiner! Och så återstår ju ett sängtäcksproblem också...

Ha det bra alla ni som kikar in här!!!

måndag 7 februari 2011

Tadaaaaa :)

 Sådär, myyycket bättre med lite blått i stolen, eller hur! Då var vi då en kudde rikare ( fast många €€€ fattigare,hah), nåja, en märkeskudde, åtminstone, måste ju pojkarna få ha i sitt rum! Tyckte denhär var passligt "barnslig". Hittades hos Zinna...



 Skaffade också ramar idag till fotona från Par Courrier...



 Det blev vita, helt släta och enkla...



 Fick lite kritik om att tavlorna kom för lågt, men det är ju ett barnrum med korta invånare! Sådeså! :D



 Nu har jag kastat om mattorna fram och tillbaka, vad tycker ni? Den vita...



...eller den blåa??? Den blåa är i verkligheten lite blåare än på bild! Sorry för den dåliga bildkvaliteten, men orkade inte vänta tills det blir ljust ute!!! :) 

Gardinstyget är också beställt, spännande att se om tyget passar till helheten. =o/



Nu skall vår lilla ishockeyspelare i duschen! HejSvejs vänner!!!
p.s Önskar er nya läsare VÄLKOMNA !!! Roligt att ni hittade till oss!!!
      Toivotan uudet lukijat TERVETULLEIKSI !!! Kiva kun löysitte meille!!!

söndag 6 februari 2011

Stolen är hemma!

 Fick hem nya stolen till pojkarnas rum i lördags, sitter helt bra där i hörnet tycker jag...Denhär hittades hos Isku!


 Visst, en rottingstol är ju nog värsta dammboet, men tyckte den passade bäst till den marina stilen, och dammsugaren är ju uppfunnen, no problems!



 Denhär jordgloben har min pappa ropat in på auktion, inget plast här inte! Stöpseln är bara modell "gammal", så den måste bytas ut så vi får bollen att lysa!



 Testade lite olika kuddar och fårskinnet från hallen på skoj, men allt såg bara färglöst ut...denhär stolen skriker efter jeaaanstyyyg, en kudde från Lexington vore ju inte helt fel ;)


Imorgon måndag = ledigt :D    Ha en bra ny vecka!!!

onsdag 2 februari 2011

En liten sneak peak...

 ...in till pojkarnas blivande sovrum! Kudde numero UNO är på plats, blir mååånga fler, bl.a kuddar i  jeanstyg ;) Här kommer att finnas både fartyg och flygplan, och en gammal jordglob också!


 De fina bilderna från Par Courrier anlände idag...ramar måste inskaffas!


 Initialerna  på byrån söker ännu sina platser...kanske lämnar de där, eller så på väggen, hmm...
Lampskärmen från Riviera Maison inhandlades redan i somras, ger ett så mysigt sken...


Mycket behövs ännu till rummet före det är färdigt, bl.a taklampa, sänglampor, sängöverkast, kuddar och gardiner....Nya stolen  får vi hem till helgen, den får ni se en annan gång!


                                                   Ha det så bra vänner!