söndag 25 mars 2012

FAMILY

 Gjorde en djupdykning i ett skåp idag, och hittade en ram som jag helt glömt att existerade! Tänkte texta någonting till ramen,och såhär blev resultatet...Den kursiverade stilen blev lite för stor och mörk, men gör en ny någon annan dag när inspirationen faller på. Bokstäverna skrev jag dit med många streck,så det skulle se lite skissat ut.  


 Tavlan har bytt plats ett par gånger nu, och kan inte bestämma mig om den skall vara HÄR....
















 ...eller HÄR...


???




En bra ny vecka till dig! 

lördag 24 mars 2012

En överraskning väntade...


 ...på mitt bord imorse när jag kom till arbetet :), en dag kan starta sämre än så, eller hur!? Min arbetskompis hade gjort en halsduk åt mig i mina favoritfärger! Egentligen var denna den andra i rad hon gjort åt mig, den tidigare hade också så fina färger, mullvad och beige...så nu har jag 3 stycken, mamma har gjort en fin också!


 Matchar kuddarna i sovrummet...



 Statyetten får vara fin en stund, och låna halsduken av mig!



Den här modellen verkar vara poppis just nu, har du gjort likadana? Dom säger att det är lätt att sticka dem, men det ser inte ut så i alla fall ;)...



Skön Helg

torsdag 22 mars 2012

Skrynkligt och bra..

 Ett paket följde med hem häromdan, men låt er inte luras, endast paketet är färggrannt...kan ju inte alls med starka färger på kläder : /



 Hittade en långärmad topp att ha under min skrynkliga tunika/klänning. Toppen kommer från Ewa i Walla, mitt första och antagligen också sista plagg av det märket...


 Inget fel på märket, men där kommer nog priset emot big time, men färgen var precis den jag var på jakt efter!


Går ton i ton med gamla skrynkliga scarfen. Färgminnet var på topp den dagen, men ibland kommer man inte alls ihåg vilken nyans man söker efter...Tunikan hittades på rea, det är en fjolårets modell från Claire.dk (tantmärke???), men struntar i om det är årets eller fjolårets! Den är i tjockt linne, som skall vridas, inte strykas efter tvätten, och sådant gillar jag!

Jaa jaa, mera kläder igen, men just nu står det stilla på inredningsfronten här hemma! Dessvärre måste klädlagret uppdateras eftersom en stor del har bytt ägare på loppis! Hoppas ni står ut :D ! Alternativet är att det blir myyycket tyst på bloggen här...




Ha en skön kväll!

tisdag 20 mars 2012

En inredningsintresserad man....

 Ibland kan mannen i huset överraska, och nu på senaste tiden har han bidragit mera till vår inredning än vad jag har gjort!



 En stor bukett tulpaner köpte han till helgen, för att pigga opp vårt färglösa hem, så perfekta till modellen att de nästan kunde vara plast :), de vita till mig, och de röda till honom, som gillar färger!




 Den gamla usla tidningskorgen blev också utbytt mot en ny, och nu är det inget oklart om vilken tidning som är den nyaste! Inget dåligt val av färgen heller, får klart godkänt!




När han var på sin senaste resa, så önskade jag mig inget då han frågade, och tycker att endast pojkarna behöver få någon liten gåva när man varit ute och rest.  Ändå överraskade han mig med dessa händer i en fin färg, och betongliknande yta. ...och som han sa: kan vara bra att ha ett par extra händer ibland :)



Ha det bra vänner!

onsdag 14 mars 2012

Sköna morgonsol...

 Nu är det så lätt att stiga opp på morgnarna, även efter en lite sämre natt, när morgonsolen skiner rakt in från köksfönstret!


 Lillebror kom hem med en videkvist, snart blir det ju dags att plocka fram påskpyntet också! Bara sköna tider framför oss nu, långa ljusa kvällar, och sommaren på god väg!

 
Lite somrigare inredningsdetaljer börjar smått intressera igen, hittade ett gäng fina ljust grå/lila snäckor för en liten peng, som pryder långbordet i vardagsrummet just nu..

Har haft lite bloggtorka nu en tid, och varit  dålig på att besöka och kommentera era andras bloggar, men så är det ju att allt går i vågor. Just nu har soffan lockat mer än datorn efter att det blivit tyst i huset..  Ni är så snälla som ändå har orkat kommentera här hos mig, tack för det!!!


Njut av vårsolens strålar!

lördag 10 mars 2012

Grattis Sverige!

 ...till finaste låten Euphoria med Loreen, som verkligen var en vinnarlåt som får benen rastlösa, och garanterat blir sommarens bästa partylåt !!! Och grattis på förhand till vinsten av hela tävlingen i Baku :) (spår spåtanten här)



Lika glad känner man sig inte över Finlands bidrag, kommer faktiskt inte ens ihåg namnet på sången eller sångerskan, såpass intresserad.... om hon ens kommer till finalen, så drar jag antagligen något gammalt över mig och skäms litegrann....Skäms du tillsammans med mig, eller tyckte du den var bra???

måndag 5 mars 2012

Bokstäver,väggord,skyltar & sånt

 Kommer inte ihåg en enda trend inom inredningen, som kommit så hårt som alla typer av väggord, siffror och bokstäver i alla färger och former, finns det månne ett enda hushåll som inte har något av dessa? Hos oss har det också blivit några, bl.a dream-ordet som finns i sovrummet ovanför klädskåpen....


 ...och ett fastlimmat väggord i hallen, som drog sönder tapeten lite när jag avlägsnade plasten...och så lyckades jag få det lite snett också...men det sitter där nu tills vi tapetserar nångång i framtiden. När pojkarna blivit 25 ;), och inte längre spelar fotboll och ishockey inomhus.

 
 De flesta skyltarna lutar bara mot något, enklast att bli av med dem när man tröttnar!



 Pojkarna har också fått lite plåt i sitt rum, fast de inte ens bett om det! Bokstaven E är första bokstaven i lillebrors namn...



...och N i storebrors namn. Måste vara goda tider för vissa plåtslagare...


Vilket blir månne nästa modefluga inom inredning när vi tröttnat på att ha halva alfabetet på väggarna?



Ha en bra ny vecka!

lördag 3 mars 2012

Detta är verkligen ingen modeblogg....

 ...men ibland är det roligt att variera lite, och det blir ju inte så ofta man har något att visa heller ;)...Nuförtiden blir det oftast klädinköp åt växande pojkar, men denna mullvadsfärgade klänning kunde jag inte motstå när jag fick syn på den! Med en Stockholmsresa i antågande , så är det ju roligt att ha något nytt att packa ner i väskan! Kanske en aningen dyster färg till våren, men kan inte alls med de skrikiga färgerna man ser i butikerna just nu....

 
 Halssmycket från Hultqvists kollektion hittade jag på Blossom, inte ofta det blir handlat smycken heller nuförtiden, men det passade sååå bra till klänningen, så jag kunde ju inte bara lämna kvar det i butiken, eller hur !?!?


 På den ena berlocken sitter det en liten buddha..



 Bältet är en gammal favorit  från Tiger of Sweden, tycker att klänningen blir lite mera "casual" med bälte...



...och med stövlar i mullvadsfärg så är man väl redo för en kväll på Stockholms gator :).

Hoppas nu ingen Fashionista villar in här på bloggen och kanske får sig ett gapskratt, men bjuder på det isåfall! Tidigare, när jag arbetade inom beklädnadsbranschen, hängde man bra med om vad som var inne och ute, men idag är det nästan "noll koll"! Kör på känslan och struntar i vad som är  HOT or NOT.... eller kanske inte helt struntar, men är lyckligt omedveten, haha!


Skön Helg!

torsdag 1 mars 2012

Snöänglar på isen

 Förra söndagen tog vi en tur på isen för att se hur läget var där, men den kalla vinden som nöp i kinderna gjorde vår isvandring ganska kortvarig!


 Några snöänglar fick pojkarna ändå gjort...



 Lillebror studerar sitt konstverk medan storebror ännu flaxar med armar och ben.



 Naturen hade gjort egna konstverk också.



 Kvistarna med de små babykottarna hade jag gärna plockat med mig hem, men de satt alldeles för högt!



 Hemvägen från isen gick via diket, men en bra sak av att bo på landet, är att traktorhjälpen är nära när den behövs :D

Nu blir det läggdags för en trött bloggerska, som blev väckt av en törstig liten mitt i natten. Och inte fick sömn efteråt.




Snart har vi helg igen :)
Ha det bra!