fredag 25 maj 2012

Bara en scarf....

 ...det var faktiskt det enda jag handlade åt mig själv i Stockholm, eller rättare sagt först på Arlanda när vi var på väg hem  :) Svägerskan tyckte väl lite synd om mig som inte fått nånting, och i ärlighetens namn, det tyckte nog jag också!


Så en scarf fick det bli, men inte vilken scarf som helst :). Denna blir väl fräsch till blekblåa jeans och en vit skjorta. Till exempel. Nöjda traskade vi vidare mot gaten.



Solig Helg!!!

onsdag 23 maj 2012

Mors vila i Stockholm

 Det blev en helg igen i Stockholm, tredje året i rad med bästa svägerskan ;)!

Vi bodde på Nordic Light hotel, supersnyggt och lugnt designhotell med passligt gångavstånd till centrum och gamla stan.
 Några bilder från loungen, baren och frukostavdelningen,men måste säga att bilderna gör inte rättvisa här!





 Fina pallar gjorda att efterlikna stubbar...





 Snygga stora lampor med hela skogen inuti...





 Fredag kväll och middag på Berns Asiatiska... Kristallkronorna har jag fotat tidigare, men tåls att fotas igen!


En ljuvlig 6 rätters middag...eller var det 7? Inga stora portioner dock, utan små goda smakbitar...


 Vackra detaljer och sniderier vart än man tittar!


 Efter maten blev det några drinkar i baren. Den här hette "När ananas är som godast"...


 ...men det tyckte inte jag :(


 På nattklubben var stämningen på topp, teknomusik och dansöser som var målade i guldfärg från topp till tå... En upplevelse att vara här! Ni hör väl basen: Booom booom boooooom.....

 
 Mera bestick. Mera god mat. Det blev en lunch på Riche :)


 Gottgott, ser ut som bara bröd, ost och bacon, men det var faktiskt ett par kycklingfileer emellan också!


 Oj vad helgen var rolig med både shopping och god mat, men hur kan det komma sig att man är tröttare efter att man varit på mors vila, än före man åkte iväg ;) ?????


Ha det bra vänner!


söndag 13 maj 2012

Morsdagen

 Idag har det blivit firat både fammo och mommi, och själv blev jag väckt av sjungande pojkar mitt i en vinterdröm! Så skönt att vakna och se att våren ändå var här, och sommaren på kommande :)


 Sängen blev fylld av många paket, rena rama julaftonen igen... och förväntansfulla och spända pojkar om vad jag tycker om deras gåvor som de pysslat ihop på dagis och förskola...


 ...som ju alltid är de finaste och käraste gåvor man kan få!!! Storebror hade gjort ett fint halsband och ett armband, och allt låg i en så söt ask som dekorerats av en egenhändigt gjort ros ;).. Ett mammahjärta smälter ju av sådant <3 <3 <3....

 
 Storebror hade också gjort en fin disktrasa, och lillebror hade tovat en pannlapp, så fina att man vågar knappt använda dem!?


 Mannen frågade vad jag önskade mig, och ett halsband som jag länge gått och tänkt på blev mitt! Änglavingen är som en påminnelse om mina vänner som inte längre finns bland oss, och som inte får uppleva morsdagar med sina barn mera. Dagar som denna går mina tankar till deras familjer, och om hur livet är skört och kan ändras för alltid på bara några sekunder....



 Så här fint hade vi det imorse, eller sanningen är väl att såhär har vi det nästan alltid. I alla rum ;)! Leksaker överallt, och lekrummet vill jag inte ens visa, haha! Så den som tror att det är fint och städat hos bloggare, tror nog helt fel! Inte hos oss i alla fall.


Kortet som min mamma fick, har en riktigt bra text! Vad spelar det för roll om vi har det lite rörigt omkring oss, och att inte allt är perfekt, bara vi har varandra!


Hoppas också  du  haft en bra dag idag!!!

...och ett p.s.:  Tusen TACK för alla gratulationer!!!

fredag 11 maj 2012

Födelsedagsblommor

 Blev ett år äldre igen för snart en vecka sedan - huujeedamej vad åren går!!! Men fina blommor piggar ju opp en sådan dag, när man helst skulle spola bakåt några tiotals år ;)

  
 Söta rosa rosor av mamma & pappa...






 ...och en ljuvlig bukett av mannen och sönerna med   Ranunkler...


 ...syrener...


 ...och Hortensia...

 
Lycka är...
-att få en sådan bukett <3



önskar alla mammor redan nu en riktigt
solig och skön Morsdag!!! 

lördag 5 maj 2012

Shop until you drop?

 ...njaeee, så blev det nog inte. Som sagt så fanns det inte så mycket att shoppa i Dubrovnik, samma souvenirsaker som olivoljor, hattar och t-shirts, gränd ut och gränd in! Eller så superdyra modebutiker som man bara kunde drömma om att spendera sina slantar i...troligen missade vi en hel del butiker också?

Anade lite det, och köpte parfym redan på flygfältet i Helsingfors! Måste ha varit en knäpp syn när jag drack ett glas vin, och sniffade på händer och armar, ovanpå och under, och hade svårt att bestämma mig! Till slut visste man varken in eller ut vilken doft som satt var :/

Ett par skor av mocka med liiite blingbling  följde också med hem, och solglasögon för futtiga 10€! Hade siktat in mig på ett par Marc Jacobs brillor, men de kom aldrig emot på resan, och vackert så, tror nog att dessa är så gott som lika bra. Märket är ju det som kostar mest, och tror nog jag skall klara mig utan ett MJ på linsen!


...trist med regnet...
men ha en skön helg i alla fall!