onsdag 26 oktober 2011

Latmasken....

 ...anmäler sig :D! Har varit en riktigt dålig bloggerska , och en ännu sämre bloggvän på sistone!!! Sorry.... 


 Har funderat lite hur jag vill ha det med bloggen, ha en paus, eller sluta helt, men allt hänger i luften ännu. Kanske jag hittar gnistan igen? Vem vet.


 Tiden står stilla här på Lyckobo, allt är sig likt, och det betyder ju också att bristen på bilder och "berättelser" är påtaglig...och kvällarna så otroligt korta!!! Många funderar redan på julen, men den har jag inte ägnat en tanke åt ännu.... eller okej, en önskelista åt julgubben har jag nog hjälpt storebror att skriva ;)Ha det så bra,hoppas vi ses......

7 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Kvällarna går verkligen otroligt fort och det blir mörkt tidigt. Hoppas att du inte slutar blogga helt i alla fall. Alltid roligt när man ser att det kommit något nytt inlägg här hos dig :)
Kram Kicki

Louise sa...

Hoppas du hålls kvar....säger en som också funderat i samma banor....

Gugis Pärlor sa...

Jag tittar sååå gärna in hos dig ska du veta! Jag vet förstås den där gnagande känslan att inte alltid hinna med, trötthet på kvällarna som bara blir kortare och inspirationen som inte riktigt vill till... Men i alla fall.. hoppas jag ännu på många fina inlägg från dig ;O)

Kraam Gugi

StrandviksVillan sa...

Vilken maffigt stor och vacker lykta!

Man ska inte ta bloggandet som nåt måste, då tappar man säkert lusten. Skriv och fota när du känner för det istället. Som prenumerant ser jag direkt när nåt hänt här i bloggen ;)
Hoppas du fortsätter - i din egen takt!

kram, Ann-Christine

alegni sa...

jag kan hålla med precis allt som ann-christine skriver! ta ingen stress över bloggen, men att stänga den är nog ingen god idé. vi är många som skulle sakna dig, jag lovar!
kram
ingela

Lyckoslanten sa...

Jag har ofta likadana tankar som du har. Känner att jag inte hinner kommentera. Du gör alltid så vackra inlägg, men med små barn ska du inte känna någon press. Aldrig vet man när det kommer något inlägg från dig! ♥

Monica sa...

Jag läser sååå gärna dina texter,
och beundrar dina bilder....
Så jag hoppas du fortsätter i din egen takt.
För det gör vi välan lite alla. Och det kan ju inte vara "hälsosamt" att ta bloggen så grav allvarligt. Vi bloggar när vi hinner och känner för det (och hittar en städig knut i huset ;)

Ha en bra fredag
Monica