lördag 12 november 2011

Sommarblommor i November?

 Sällan skådat, men så är det, blommorna knoppas och trivs på gården ännu! Klippte av nejlikorna till två små buketter, en rosa, och en lila.


 De flesta bloggar om julen redan, men här skriver jag om sommarblommor :D. Knopparna verkar gömma på vita blommor, lite märkligt faktiskt....


Piffade opp toaletten med sommarens garanterat sista bukett! Snart får vi njuta av hyacinternas doft, min absoluta favorit av julblommorna. Den doften ger julkänslor om något!

Imorgon uppvaktas alla pappor, då skall vi krama dem lite extra mycket, eller hur!


Trevlig Farsdag till alla och envar!

5 kommentarer:

alegni sa...

otroligt! för några år sedan blommade vår brudspirea i november. vi trodde knappt våra ögon, men eftersom vi var flera som såg det, måste det ha varit sant. :)
ha en fin fars dag!
kram

@my casa sa...

Visst är det konstigt med växterna i år, har själv plockat in rosor i dag
samtidigt som jag har köpt hyacinter - ingen ordning alls!

Kram åsa

Monica sa...

Vi hade köttsoppa idag,
och jag gick till trädgårdslandet och klippte persilja till den! Lyxig!!

Ha en bra vecka
Monica

Gugis Pärlor sa...

Egendomligt att hitta så frodiga blommor mitt i november?! Jättesöt bukett du fick ta in till farsdag! Jag såg en nyutslagen ros också i vår trädgård med flera knoppar till på kommande. Förundrades också över min oreganoplanta som är helt otroligt stor och välmående ;O)

Kram Gugi

CAISA K. sa...

Vackert vackert!
Javisst är naturen fascinerande, det är trots allt november.


Vilken fin kran ni har! Funderar på om det ska bli nåt liknande i vårt pyttebadrum, eller så något modernt. Alla dessa cval. Det finns så mycket fint att välja bland.

Och ja, visst är stugan mysig. Sen är det mycket jobb kvar både inne som ute, men jag tänker bara vi får det beboeligt, så far vi ta det lite vartefter.

Skön kväll.