tisdag 9 oktober 2012

Inlägget som försvann....

 ...kanske någon märkte det igår? Hade fotat vårt arbetsrum och gjort ett inlägg, för att sedan ännu kolla på bilderna....och blaaah vad det såg tråkigt ut utan tavlor på väggarna, och allt annat som fattades! Så jag tryckte på en knapp, och inlägget försvann. Inget jag ville visa, helt fel "stämning" på rummet än så länge ;)....men en liten titt får ni här nu!


 De nya tapeterna har alltså kommit på väggarna som kanske vissa av er såg igår, och ni kan se att det blev de randiga som de flesta av er röstade på tidigare! Tidlöst, ljust och lugnt, utan att vara tråkigt!


Nu fattas bara resten, och det är inte lite det. Största problemet blir nog tavlorna, och att hitta något passande. Har googlat runt, och faktiskt hittat en ( ! ) som jag gillat, men det räcker ju inte! Skall förstås ha foton på sönerna i nya svarta ramar ...men kanske ni har några bra tips på andra tavlor ? Ni hjälpte ju mig med tapeten också, så... ;)...och så vet jag ju att ni har bra smak dessutom!

Nu blir det sängen, ny dag och nya tag imorgon!  


Må så gott!

7 kommentarer:

Creative Momone sa...

Som jag försökte och försökte igår, men inlägget kom aldrig fram, nu förstår jag varför. Fina tapeter blev det, hoppas du får till resten också. Låt det ta sin tid.
Nanne

Anna-Lena sa...

Åååh, den där fåtöljen är så fin! Skulle gärna ha en likadan jag också, men har tyvärr ingen plats åt den. Gillar tapeterna också!

StrandviksVillan sa...

Jo, jag undrade så vart inlägget försvann??
Ser så fräscht och fint ut! Men det är svårt med väggar...
Som förslag så säger jag tavellister (som man kan ha både ramar och andra små föremål på) nånstans och istället för bara tavlor så kanske du kunde ha tex en samling kransar eller vackra fat (för att få in några runda former också)

Lycka till!

alegni sa...

Åh, de där fåtöljerna är så fina! Jag skulle också ha beställt en om de hade lite högre ryggstöd, men eftersom det nästan bara är min mamma som sitter i den, och hon behöver stöd för huvudet, så lät jag bli. Mattan störtgillar jag också!
Det är som sagt svårt med väggar. Mitt förslag är att du låter dem vara tomma tills du hittar det rätta. Låt det ta tid.
Kram

Livet på Vestergård sa...

Snygg lampa och fåtöljen gillar jag! Jag har ännu tomma väggar i vardagsrummet sen min senaste ommöblering, för det är inte lätt det här med tavlor. Så småningom kommer du säkert på vad du vill ha på väggarna. Ha en fin helg! Kram Kicki

Monica sa...

Gillar tapeten din, och färstår dilemma med tomma väggar...
vi har lite tomt ännu efter 6 år, men man vill ju inte heller göra onödiga hål..

Ha det bra
Monica

Sabina sa...

Så fint det blir! Fåtöljen är superfin! Först trodde jag att det var panel på väggarna för det ser lite ut så. Men när jag kollade närmare såg jag att det var tapet, fint så!
Ta den tid som behövs och skaffa tavlor vartefter du hittar de rätta. Fast jag förstår att du skulle vilja ha allt genast. Vi kvinnor är sådana! :)

Trevlig helg!
Kram Sabina