tisdag 2 november 2010

Uleåborgsfynd

 Nu har vi då Uleåborgsresan bakom oss, två trevliga dagar fyllda av inredning och shopping!!! Sökte genom de bästa inredningsaffärerna efter väggfasta lyktor att ha på bägge sidorna av tavelramen, men noups, no luck! Från finaste affären White Maison fastnade någonting med iallafall, en lampskärm i en ljung-färg...
 ...ett blockljus i liknande nyans...
 ...och två prydnader i glas från Lene Bjerre! De är visst menade för julgranen, men våra finska julgranar sku troligen inte klara av tyngden från dessa tuuunga prydnader, så de får ligga framme på en liten bricka istället! Har märkt att många här på bloggen har tagit en tjuvstart inför julen, och nu har tydligen jag också gjort det...men mer än såhär blir det inte på en tid :)
 ...ännu en helhetsbild av bordet...
 ...och kuddarna undertill, de har fått vara kvar, och gillar att ha dem där fast de flesta kanske inte fattar ide'n med att ha kuddar under ett bord... ;)



Tavelramen då? Vad hände med den??? Svaret ser ni HÄR:





 Surprise, surprise,  vitt blev det då, efter många om och men !!! TACK ännu till alla för era fina tips, övervägde var och en !!!
Nu gäller det då bara att hitta på något fint endera inuti eller på bägge sidorna av ramen...




Ha det gott vänner!!!

13 kommentarer:

Louise sa...

Oj så fint du har det på ditt halvcirkelbord!! Jag som egentligen inte riktigt tycker om lila gillar ALLA dina grejer. jag är faktiskt litet förvånad själv :) Härliga julprydnader och roligt att du "öppnat för jul" vem vet...kanske det snart igen kommer nåt! kuddarna under bordet tar upp färgerna jättefint. Synd om dem som inte fattar varför de är där hihi... :)ha det gott!

Lyckoslanten sa...

Allt det där vackra du köpte i Uleåborg passar ju ihop med kuddarna under det überfina bordet! Klart att kuddarna ska vara där! Ramen är jag så förtjust i och jag skulle gärna ha den på min vägg! ♥

päivi sa...

ihanat ostokset!
kävitkö muuten Tervakartanossa
tai Decorassa?
molemmissa ihanuuksia!
taulunraameista tuli ihanat, valkea on aina varma valinta:)
lämmin kiitos kauniista kommentista omassani<3

halaus
päivi

Anonym sa...

Så nydelig, lekkert på bordet ditt og putene under bordet, passer kjempegodt der.
Rammen din er så lekker, kunne også godt tenkt meg den ja.
Ønsker deg en fin onsdag.
Klem Mio

Michaela Eriksson sa...

Hej på dej! Stämningsfullt med lila i mysiga November och Du tavelramen blev vackrare än vackrast :)

kram/
smulan

alegni sa...

jättetjusiga nyheter du skaffat till hallbordet. färgen på dem är underbar och åtminstone på biden ser den ut att matcha kuddarna perfekt.
ha en trevlig lillördag!

Livet på Vestergård sa...

Tavelramen blev ju superfin! Vackert blev det också med din fina lampskärm och ljuset som matchar kuddarna så bra.
Kram Kicki

Creative Momone sa...

Så fint du fick det på bordet, allt matchar så fint!Ramen blev ju jättefin, kanske du tänker låta den vara så, ensam? Den är ju en sån prydnad i sig själv.
Marianne

Ainosofia sa...

Terveisiä täältä Oulusta :)

Kauniita ostoksia ja kehyksistä tuli oikein kauniit.

Sinulla jäi vielä monta paikkaa ensikerran käyntiä varten :)

Sanna-Riikka sa...

Oi miten ihania ostoksia olet tehnyt, sopivat teille niiin hyvin!!!

Ja kehyksistä tulit UPEAT! Kyllä valkoinen on vain kaunis väri ihan joka paikkaan!

Kiitos taas niin kivasta ja kannustavasta kommentista blogissani - olen ihan "kade" positiivisessa mielessä sinulle alan vaihdosta:) Olet ollut super rohkea, minä olen ihan vellipöksy, höh!!!

Nette Cecilia sa...

Perfekt kunde inte bli bättre,kram Nette

Anonym sa...

Hej du!
Helt rätt med vit ram ;) very nice!
Men VAD ska du lägga i den ja..otroligt bra fråga..och OM du ska lägga något i den..hmm kanske någonting "kungligt fint"..som du och din man på bröllopsdagen vid en strand..i svartvitt/brunvitt ;) he he, he va väl lättlöst??!!
KRAM Anki

lyckobo sa...

Hej alla ni!!! Tusen tack för era kommentarer!!! Tror nog att ramen får vara helt utan bild, finast så tycker jag! Så Anki...tror inte det blir något bröllopsfoto,hah hah :D

Päivi: juu, kävin myös Tervakartanossa ja Decorassa, tosiaan ihania kauppoja! Tervakartanosta tarttui pari tyynyä mukaan poikien tulevaan makkariin!

Sanna-Riikka: Kiitos samoin, sun kommentit ilahduttavat aina yhtä paljon! ..Etkä oo mikään vellihousu,harkita kannattaa aina hyvin tarkasti, mutta sulla riittäis kyllä lahjoja ainakin sisustusalalle jos se sattuis kiinnostamaan..ja alahan on todella laaja!