onsdag 22 december 2010

Granen står så grön och grann...

 ...och STINKER!!! Nu känns det inte alls bra, granens doft, eller rättare sagt stank, tar över här i huset, känner inte ens av hyacinterna längre! Föreställ er pizza eller gammal ost, så luktar denhär rackaren som håller på att förstöra här hos oss!!!



 Tycker annars att den är riktigt fin, här med högklackat på en kvist...



 ...några gamla tomtar från mitt barndomshem...Hoppas inte lilla tomten svimmar av lukten ;)



Få se då hur det går för granen, vinna eller försvinna...ifall det blir det senare, så är vi utan gran i år :(   Har ni haft en liknande stinkbomb nångång???


Imorgon blir det uppesittarkväll med julklappspaketering och glögg!



Ha det bra ikväll!     

10 kommentarer:

Sanna-Riikka sa...

Kaunis kuusi ja kauniit koristeet, tuo kenkä on super hieno. Ja hauskat tontut! Ihana olohuone kokonaisuudessaankin. Viime postauksen "tontut" leipomishommissa olivat söpöjä:)

Mua vähän jännittää toi mein kuusi...meni meinaan ihan uusiksi koko kuusenhakureissu, pappa kun tuli kipeäksi eikä voinut meille kuusta hakea, joten oli pakko mennäkuusi myyjän juttusille ja ostaa kuusi...noh katotaan jos ehin viel jonkinlaisen kuusipostauksen tekemään...

Oikein ihanaa joulua koko perheellenne ja T:lle lähetän taas täältä voimasäteitä....

Louise sa...

Oj det ser så fint ut...sista bilden också så stämningsfull och så är den en STINKBOMB???? aldrig hört om ett sånt fenomen... hoppas stanken fort försvinner. Stora julkramen till dig! Hoppas du och din familj får en härlig julhelg!

Ainosofia sa...

Upea tunnelma vallitsee siellä teillä.

Oikein upeaa joulunaikaa sinulle <3

Anonym sa...

Så nydelig og stemningsfult du har det.
Så synd treet er en stinkbombe, har heller aldri hørt om det. Håper lukten forsvinner.
Ønsker deg og dine en riktig God Jul.
Juleklem fra Mio

Gugis Pärlor sa...

Hej på dej! Vad synd på er gran! Den ser eller såg ju hur fin ut som helst... Jag tror faktiskt att granarna i år har starkare doft än vanligt. Kanske det beror på att de har varit djupfrysta i skogen och när de kommer i värmen vaknar allt till liv???
Ha en fin och fridfull julhelg med nära och kära!

Kram Gugi

Paulina sa...

Vår gran va också en stinkbomb, men de gick om efter några timmar. Men den fäller barr som ett träd på hösten fäller löv. Man får inte röra eller lägg paket under granen för då ha du en hel hög med barr på golvet.
Hoppas er stinkbomb inte stinker längre.

God Jul & Gott Nytt År

Anonym sa...

Urk för stinkig gran!! Har inte varit med om nåt sånt..
Luktar den än? Spruta parfym på den??!! =)
Fin är den i varje fall!
Vi har det sista dammsugandet kvar, sen KLART!
Skönt!
Blossas vibglögg sen...
En fridfull jul till er!
Kramar Anki

Anonym sa...

vinglögg.. förstås! :)
/Anki

Lyckoslanten sa...

Granen ser så fin ut men jag har faktiskt hört om stinkbombsfenomenet. Vi pratade om det med kollegerna och det var speciellt ett år när folk fick slänga granen. Vi har aldrig behövt uppleva detta, men det har sitt pris... oäkting! Ha en underbar jul på Lyckobo! ♥

Nette Cecilia sa...

Har nog upplevt stinkbomben ,jag tror att kyla har någonting med fenomenet att göra ,o den kommer att fälla barren fort,God jul Nette