söndag 8 maj 2011

Sköna morsdag!

 Hoppas ni har haft en fin morsdag? Min har varit fullspäckad med varierande program! Morgonen började bra med skönsjungande smågossar och mannen, fina kort som pojkarna lagat hos dagmamman, årets första uteblommor, och en fin jumper till våra powerwalk-pass med svägerskan!
 Sedan blev det morsdagslunch på stan, kaffe hos mina föräldrar i Kokkola, och en svettig men härlig runda på spånbanan med svägerskan! Bra att bli av med några kalorier som så gärna lägger sig på midjan och magen...och bättre lär det inte ska bli med den påbörjade grillsäsongen...
 Utemöblerna kom också äntligen fram idag, kastade några gamla kuddar på stolarna och bänken. Tror inte att jag kommer att ha problem med att hitta nya... ;) Sittunderlagen på stolarna har också sett sina bästa dagar, pojkarnas saft- och kakpauser har satt sina spår...dessutom har jag aldrig riktigt gillat färgen på dem!
Sådan var min dag, hur har ni firat dagen???


                      Ha en skön morsdagskväll!

7 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Även här har morsdagen varit fullspäckad, men det har varit en skön och trevlig dag!

Anonym sa...

Ätit en supergod morsdagslunch vid Hästöskatan, en härlig dag med nära och kära ! kramar Jennie

Så Vitt Jag Vet sa...

Det låter som om du haft en riktigt bra dag ! Här har det varit full rulle med ungdomar som var styva i benen efter Helsinki City Run... Lite födelsedagkalas i grann gården och gammal elev på besök..
En helt ljuvlig dag som om det varit en sommardag !
Ha det bra !
Kraam
Sanne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har hunnit med mycket, både att fira mors dag och träna. Här har vi mors dag sista söndagen i mars. Ser så mysigt ut på din veranda, så fin kanna och skål.
Kramar
AnnaMaria

Lyckoslanten sa...

Låter som om du hade en jättefin morsdag! Visst är det härligt när man kan börja sitta ute. Grattis till din energi också! Ha en skön vecka! ♥

Monica sa...

Du har varit duktig på din morsdag, PW t.o.m!
Du har en mysig uteplats också.

Min dag har varit betydligt lungnare än din,
har bara mamma att besöka.
Sen plantera och sådde jag hemma i egen trädgård.Och bara njöt... För här hemma firar vi morsdag en annan dag, för min son jobbar med vårbruket nu. Det brukar bli så :)

Ha en bra vecka
Monica

Gugis Pärlor sa...

Hej! Du låg minnsann inte på latsidan på morsdagen ;O) Här tycker jag att det blev att gå från ena bordet till det andra hela dagen lång! Huh, men ikväll har jag iallafall försökt mitt bästa med ett svettigt zumbapass!

Kram Gugi