lördag 10 december 2011

Ingen variation....

 ...men mycket tradition! Vissa saker vill man ju ha på samma sätt, år efter år, och det är ju vad traditioner handlar om!


 Så nu får ni se på nästan exakt likadana bilder som för ett år sedan, sorry ;). Endast brickan under Willow tree figurerna är en annan än ifjol. Det är ju så roligt att gräva i julskåpet, och märka att man gillar alla saker lika mycket ännu, som den dagen när de skaffades!


Som jag berättade ifjol, så är nog denhär pjäsen en av den bästa och viktigaste traditionen av alla våra julsaker. Hoppas också att pojkarna får julkänslor när figurerna kommer fram på samma ställe ett par veckor före jul! En annan viktig sak är ju stora tomten Akusti, som ännu sover sin skönhetssömn i skåpet..men snart,snart är det dags att väcka honom! Men visst har det blivit något nytt till vårt julhem, ett par kuddar, haha :D ! Den andra får ni se en annan dag.
Min kollega kallade mig för kudd-addikt idag, men det är väl ingen stor börda?????Ikväll skall jag försöka hinna titta in till er andra, har säkert missat en hel del fina inlägg!


Ha en skön kväll,imorgon tänder vi redan tredje ljuset!!!

5 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Du har det så vackert och rofyllt på ditt skåp.. Förstår att det måste vara en favorit hos er på julen..
Kraam
Sanne

Villa Solgården sa...

Du har det så fint du..! Mysigt och stämningsfullt ser det ut. :)

Talang vet jag inte.. ;) jag tror mer på nybörjartur ;). Jag visst va knäckformarna söta! Såg ännu sötare på Ikea sen, men någon måtta får det ju vara, ingen mer knäck till våra tänder!!! ;)

Nyanser av vitt sa...

Vilket vackert hem du har och fin blogg. Självklart måste vissa av julsakerna (hm ...alla menade jag ju) stå på samma plats som alltid :O)
Hoppas din penicillinkur hjälper nu. Imorgon ska jag flyga igen och just till Finland :O)
Ha en fin tredje advent.
Kram Agneta

Livet på Vestergård sa...

Det där är nog den vackraste av alla julkrubbor tycker jag!
Ha en fin fortsättning på tredje advent.
Kram Kicki

Monica sa...

Jag håller med Kicki, den vackraste jag sett!

Och jag kan förstå att det där är en sådan julkrubba man inte "tröttnar" på.

Ha det bra
Monica