söndag 26 augusti 2012

Veneziaden 2012

 Igår firade vi veneziaden, dvs. villaavslutningen i fint väder :). Fotade en hel del, och här kommer en bråkdel av alla bilder som blev knäppta...


 Sammanlagt över 60 facklor och lyktor blev tända...


 Lillebror tände facklor med sin kusin, och storebror smällde små bomber med de andra kusinerna. Skyddsglasögon är förstås viktiga när man tänder smällare!
 "smileys" raketen tändes...


 ...och många andra fina raketer lyste opp himlen den sena augustikvällen! Vi säger tack och adjö till sommaren som kom och gick, och längtar redan efter följande.....

11 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Det ser så mysigt ut i skymningen... Här nere firas forneldarnas natt, men det går nog lugnt till... Verklig stämningsfyllda foton du visar !
Skön söndag till dej !
Kraam
Sanne

Lyckoslanten sa...

Idag har det regnat flera timmar hos oss men gårdagskvällen var ju otroligt vacker! ♥

Anonym sa...

Hej! Vill bara ge ett livstecken ifrån mej.Läser no din blogg ännu Ü Skolan tar myky ork såhär i början men ja STORTRIVS...Njuter ti max.Ha de då bra/nina

Sabina sa...

Vilka fina bilder du tog igår! Det var ju en superfin kväll! Känns samtidigt väldigt vemodigt att sommaren nu är över men man får ju börja vänta på nästa sommar redan :)
Kram sabina

Hanna sa...

Ha en fin vecka!
Kram
Hanna

StrandviksVillan sa...

Visst var det en otroligt vacker kväll att fira villaavslutning!
Vi satt ute ända tills midnatt och njöt av solnedgång och fyrverkerier. Var också ut en sväng med båten för att se alla eldar.
Vill inte att sommaren ska ta slut...

Livet på Vestergård sa...

Så vackert! Missade ju det där i år, men det kommer nya tillfällen :)
Kram Kicki

Gugis Pärlor sa...

Visst känns det vemodigt när sommaren är till ända... Men ändå ett trevligt och högtidligt sätt att ta farväl av sommaren i våra nejder med alla fyrverkerier och eldar som tänds... Vackra bilder!

Kram Gugi

@my casa sa...

Åh vad härligt det ser ut:) Superfina bilder!

Kram Åsa

Nilla sa...

Fantastiskt vackra bilder. Vilken härlig kväll ni hade.
Kram

Anonym sa...

TACK för dom fina bilderna hälsar villagrannen!! Blev uppmanad av Camilla att söka upp din blogg för att kolla in båten på fotona.Hela sommaren har Akke tjatat o att få sjösätta vår gamla båt,för att få göra som kompisarna,"ragga på sjön"
På Venetziaden var det första turen med båten på många år och första gången han var ensam i båten så visst är det lite synd att det redan är höst.Men det var en trött, stolt,men nöjd pojke som vi nattade den kvällen!
Hälsningar Stina