torsdag 18 oktober 2012

Gjorde en reklamation....

 ...inte på de nya kuddarna då förstås, de var precis lika fina i verkligheten som på nätet, litegrann asiatiska...


Men fåtöljerna. Är verkligen harmsen, planerade ju allt i hela rummet utifrån dem: tapeterna, mattan, fårskinnen, arbetsstolen, det lilla bordet som ännu är påväg etc. etc.... Och kuddarna passar ju också så bra... Men, men, om man har suttit i fåtöljerna endast i ett par veckor, och det har lämnat stora gropar i sitsen, så då är nånting fel. Big time. Stolarna är väl gjorda att sitta på, och inte bara att titta på !?!? Så på måndagen hämtar postbilen dem från oss, och på tisdagen borde vi ha ersättarna på plats! Återstår att se om valet av de nya blev ett fiasko färgmässigt sett, för nu slog ju hela den ursprungliga planen kullerbytta. Fortsättning följer,så håll nu tummarna... ;)  

10 kommentarer:

paulina sa...

hörde om din reklamation idag, så också nya stolarna på bordet :)
Bra du gjorde reklamationen, ingen vill ha gropar i sittdynan.
Superfina kuddar du hittade!
Syns på lördag

En vacker vardag sa...

Vad bra att du reklamerade! Det skall man göra om man inte är nöjd. Nu håller jag tummarna att ersättarna är bättre. Väntar med spänning på fortsättningen!

Lyckoslanten sa...

Så synd att kommentarerna inte är försedda med ljud... jag drar djupa andetag och suckar om vartannat, inte för de groparna i stolarna utan för att det är så vackert hos dig! Hoppas att du inte behöver bli besviken i fortsättningen!
Ha en skön helg! ♥

Monica sa...

Nejmen vad synd, och besvärligt.
Men absolut rätt att reklamera när man inte är nöjd. Och betalar dyra pengar.
Hoppas det ordnar sej.

Ha det bra
Monica

Sabina sa...

Oh no! Stolarna som är så fina! Men du gjorde helt klart rätt för man ska ju inte bara se på skönheten, den ska hålla att sitta i också ! Hoppas du får ett bättre exemplar tillbaka. Ja, lyktan ja, den har jag fyndat på Minimani i Vasa till ett fyndpris. Jättenöjd! Dom tycks ha större urval i vasa för den finns inte på MM här i kokkola.
Skall bli spännande att se fortsättningen på ditt rum. Förresten, dynan är riktigt fiiin! Kommer att bli supersnyggt när allt är på plats!
Kram Sabina

Gugis Pärlor sa...

Äsch då.. inte bra alls! Jättetråkigt att produkter inte håller mer än så, blir ju så mycket mera jobb att få saker utbytta osv. Hoppas nu att allt ordnar sig till det bättre!

Kram Gugi

Anna-Lena sa...

Nej, så tråkigt! Fåtöljerna som var så fina! Hoppas ersättarna är bättre!

Life´s Silverlining and I sa...

Men så tråkigt! Hoppas de nya blir bättre! Kram Nilla

alegni sa...

Kakka att det var så dålig kvalitet på fåtöljerna. Hoppas den andra modellen är bättre.
Trevlig helg! Kram

@my casa sa...

Åh nej va tråkigt, de var ju så superfina...Hoppas de nya har bättre kvalitet!

Fin fredagskväll//Åsa