söndag 11 november 2012

Blogghörnan... Hej hej, finns ni månne kvar där bakom skärmen ännu? Det blev en längre bloggpaus igen, men det är ju stört omöjligt att fota bra bilder nu i mörkret, usch vad gult allting blir i lampskenet! Lyckades ändå få knäppt ett par bilder ikväll efter lite trixande i bakgrunden med lampor, tv och sånt  ;) Nu är blogghörnan lite förnyad då, och fick äntligen hängt opp de redan hmmm, ganska gamla bilderna av sönerna! Hittade också perfekt förvaring för  pennor och annat smått , från Blossom ifall någon undrar. De färgranna högtalarna och basen under bordet kan man tyvärr inte gömma undan....

Hittade också en anna fin grej därifrån, men måste vänta på lite ljusare och hoppeligen lite soligare väder förrän jag kan fota, för som det är just nu så får jag inga vettiga bilder alls!

Hoppas ni alla haft en bra farsdag? Vi har firat  pappan här i huset, faffa och moffa, och vågar inte ens räkna alla kalorier man proppat i sig idag haha...men det blev en skön länk med svägerskan i regnet ikväll, och den brände nog ett par bullar i alla fall :D. Småningom söndagarnas höjdpunkt-Solsidan!


Må så gott! 6 kommentarer:

@my casa sa...

Vilken mysig blogghörna du har:)

Håller med Solsidan är så rolig!

Kram Åsa

Life's Silverlining and I sa...

Jättemysig plats du har för din blogghörna! Det är väldigt svårt att få bra bilder nu i mörkret. Kram Nilla

Så Vitt Jag Vet sa...

Jag kunde nog sätta mej där och blogga.. Fint med stjärna som komplement till ramarna. Stolen är så härlig !
ha en bra början på veckan !
Kraam
Sanne

Linda sa...

Vilken mysig blogghörna du har. Själv sitter jag med laptopen vid köksbordet och bloggar. Blir så sedan jag började plugga distans att jag vill sitta så att jag ser ut genom fönstrena åt alla håll. Bara för att känna att jag ser något nu när jag inte kommer ut så mycket på dagarna. :)

Kram Linda

Gugis Pärlor sa...

Ser ju så trivsamt ut i din fina blogghörna! Jag sitter vanligen med min laptop i famnen i en fåtölj i vardagsrummet när jag bloggar loss ;D

Kram Gugi

paulina sa...

SNYGGT!! du har nog fått ett fint rum du kan njuta av.