lördag 17 november 2012

En snabb helghälsning!

 Har ni det bra? Har märkt att de flesta bloggar är fyllda av julinspiration just nu, och försöker hitta lite stämning själv också...men än så länge får de juligaste sakerna vara i skåpet :)....


...men hittade en fin korg med konstläderhandtag i vår stora blombutik häromdagen, och stjärnan av träpärlor fäste jag fast i korgen...några grankvistar i, och tadaaa så fick vi också lite jul till vårt hus :)! Det får räcka för nu!


Har varit en usel bloggvän på sistone, den här mörka tiden har tagit musten och lusten ur mig lite, och är oftast helt slut på kvällarna efter arbetet. Men så blir det ibland när man arbetar 100%, har två små barn, och hus och hem att ta hand om. Längtar efter snö just nu för att dagarna skall bli lite ljusare,  då infinner sig kanske julkänslan lite mer också? Roligt ändå att få se att besökarsiffrorna rullar på, och att ni tydligen inte helt har gett upp hoppet att hitta ett litet inlägg och ett livstecken härifrån ;)....Tack för att ni hänger med! Ses igen!

...och pssst...snart blir det lite tapetsering igen här i vårt hus, eller så slår jag in julklapparna i tapetpappret ifall jag fegar ur...


Skön helg till er alla!

9 kommentarer:

@my casa sa...

Söt korg, jamenvisst är det aningen tungt denna årstiden speciellt
när kvällarna kommer redan vid 15-tiden!

Hoppas du får en skön söndag/Åsa

Mrs Aquarius sa...

Tänkte just idag på kvinnor som du: heltidsarbete, barn, hem å allt vad det innebär. Här försöker man själv komma in i rutinen med ETT barn och inget förtjänstarbete alls!
Håller med om att november är den värsta månaden som finns, den skulle helt kunna strykas ur kalendern!

Riikka Sisustus-Inredning sa...

Hei, eksyin ihanaan blogiisi, kun etsin googlella 036X -sävystä kuvia :) Jään seuraamaan blogiasi! Käy kurkkaamassa minunkin blogia keltaisesta hirsitalosta Pohjanmaalla www.sisustus-inredning.blogspot.fi, jos joskus ennätät!

Tiedän tunteen kun yrittää yhdistää työelämän, opiskelut (sisustusartesaaniksi), perheen sekä innostuksen sisustamiseen ja bloggaamiseen, ja haluaisi tehdä kaiken hyvin :) Siinä loppuvat nopeasti tunnit päivästä!

Voimia pimeään, toivottavasti saadaan lunta pian, ja iloa joulunodotukseen!
Riikka :)

Monica sa...

Jo LITE snö skulle nog göra att vi skulle orka bättre tror jag.
Dethär mörknet tar knäcken av en, om inte jobbet hinner före ;)

Ha det bra iallafall, korgen är hur fin som helst!

Monica

Hanna sa...

fin korg.
Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Louise sa...

DEN var fin! Stämningsfull denna årstid utan att vara FÖR julig :)

Gugis Pärlor sa...

Hej! Känner så igen mig med den där orken som inte riktigt vill... Hmmm, JAG skulle behöva lite hjälp med tapetsering av ett rum! Jag vet absolut inte om jag vågar BÖRJA? Har funderat på saken minst ett halvår, hur lång tid behöver jag egentligen...?

Ha det bra!

Gugis Pärlor sa...

Nu var jag för snabb med fingrarna... Jag skulle ju bara säga att den där korgen var ju kanonfin.. ja, superläcker!!!

alegni sa...

Vilken god idé att fästa stjärnan på korget. Väldigt fint blev det!
Kram