torsdag 10 mars 2011

Detaljer...

Det blev en liten paus här i blogglandia, har så dåligt med foton just nu! Några detaljbilder slänger jag in ändå, ett litet livstecken från mig iallafall!  På byrån i hallen finns det däremot inget som lever, bara plast :D, men de verkar trivas bäst hos oss! Den lilla stolen i järn har jag visat förut, den kommer från Gotland.Stolen fick en ljusare kudde i linnefärg nu när våren äntligen knackar på dörren!!!

Roligt att ni har tittat in även om jag har varit frånvarande här på bloggen en längre tid! Skall försöka få till lite nya foton nu... :)    Ha det bra, tills vi ses igen! 

7 kommentarer:

Louise sa...

har samma bekymmer...inga foton ;)

Så Vitt Jag Vet sa...

Du säger att lilla stolen är av järn.. Trodde den var av trä... Helt underbart gullig är den...Sött arrangemang på din byrå.
Ha det bra!
Kraam
Sanne

Ainosofia sa...

Välillä on hyvä pitää paussia - itse olen miettinyt jopa lopettamista...

Mukavaa viikonloppua!

Lyckoslanten sa...

Jag tycker att jag själv har för litet tid att vandra runt. Men ljust och fint hos dig och lilla stolen gillar jag! Antar att den står stadigt!
Ha en skön helg! ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Dom hotade med snö här inatt också, men gudskelov spådde dom fel. Kallt men soligt idag. Den stolen är så jättesöt, och jag tycker du har jättefina bilder.
Hoppas du får en solig fin helg
Kramar
AnnaMaria

Gugis Pärlor sa...

Ibland behövs det distans för att se saker med nya ögon ;O) Vad söt den lilla stolen är och jag håller mig till likadana växter som du. Lugnast och bäst så!


Kram Gugi

Livet på Vestergård sa...

Jag har inte heller varit någon aktiv bloggare på sista tiden. Kanske det ändras när våren kommer...
Dina blommor är så snygga! Bra att det finns den varianten som man kan ha där ljuset inte räcker till.
Ha en fin lördag.Kram Kicki