söndag 27 mars 2011

Vårsol

 ...ja, för en vecka sedan! Men idag dalar snöflingorna glatt ner igen...vaddå sommartid :/   Tog dethär fotot genom badrumsfönstret på söndagsmorgonen för en vecka sedan! Solen gjorde mig faktiskt piggare än själva duschen!


 På eftermiddagen samma söndag blev det en liten utflykt med familjen till svärföräldrarnas villa i skärgården. Det var ställvis djupt med snö, och med benen full av mjölksyra så kom vi äntligen fram...

 
...till villan! En hare hade skuttat så lätt fram i snön, så jag trodde att det skulle vara en enkel match för mig att komma fram till dörren....ni kan gissa att den varma chokladen smakade rätt bra efter att ha kämpat med snön opp till låren för att komma in i  stugan :D

Nu beställer vi likadant väder till nästa helg, eller hur!

                               Ha en bra ny vecka!

6 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Vi fick lite påfyllning av snö i natt. Ni hade en fin dag där på isen och fick säkert bra med motion för benen :) Jag är med på väderbeställningen!

Lyckoslanten sa...

Fin utflykt! Men nu har vädergubbarna spått värme och dripp dropp till nästa helg!
Njut av de sista köldgraderna i veckan nu! ♥

paulina sa...

Vilken härli söndag och bilder!
Hoppas ni får vår snart också, hört att de ha kommit mera snö igen.
Ha det så bra

Smulan sa...

Härlig utflykt, vackra bilder och just nu så är snön ingenting som man diggar precis...men, men...Hoppas att det försvinner så småningom...hos en av mina kompisar fanns det tulpaner i rabatten 7 maj ifjol, och då var det ungefär lika mycket snö som det är nu...hoppas det går lika snabbt i år! Man blir ju inte precis skadeglad över att se snöflingor!

PS. Nog har Ni det nå fint alltså, fina inlägg av dig sen jag sist tittade in...

Ha det fint!
kram/
Smulan

Gugis Pärlor sa...

Jag håller med men ljuset ger sååå mycket mera energi!! Trevlig utflykt... och mycket motion! Jag tänker inte dansa någon slags regndans kan jag lova!! (fniss)

Kram Gugi

Anonym sa...

Herlig tur dere har hatt, nydelige bilder.
Så mye snø dere har enda.
Nydelig med vårsolen, da er våren på veg.
Ha en fin torsdag og en fin helg.
Klem