söndag 13 mars 2011

Sovrum

Skönt med helg och batteriladdning, eller hur! Igårkväll försökte jag förgäves få in några bilder från vårt sovrum, men till sist tröttnade jag och struntade i allt,grrr....Tycker att något i blogger har ändrats, och idag fattade jag äntligen hur jag skulle göra! Så här kommer nu några bilder från sovrummet, slängde fårskinnet på sängen bara för att testa, men i själva verket vill jag ha sovrummet så dammfritt och enkelt att städa som möjligt, så vi har inte ens mattor på golvet!
Stolen "lånade"jag från hallen, det ser så tomt ut nu då pojkarnas sängar inte finns kvar därinne längre...Skulle gärna ha några nya kuddar också, dehär har vi haft redan så många år så jag börjar bli smått "leid",men de får duga tillsvidare! Satsar för tillfället bara på pojkarnas rum, och strax då det blir färdigt så får ni se helhetsbilder!

                                       Skön Söndag!                 

10 kommentarer:

FanniAuroora sa...

Voi, ihanan harmoonisia kuvia teidän makuuhuoneesta =)

Så Vitt Jag Vet sa...

Ser så harmoniskt ut i erat sovrum.. Sover säkert gott där !
Ha en skön söndagkväll ! Har nog inte märkt något speciellt med att sätta in bilder...
Kraam
Sanne

Gugis Pärlor sa...

Jag tycker om erat sovrum... just så skulle vårt få vara också! Vi har snedtak över sängen, vilket betyder att vi inte kan ha en säng med höga gavlar ;O) Nu finns det så härliga sängar med vita och fina gavlar men tyvärr... ibland måste man kompromissa. Kuddarna är ju hur läckra som helst. De med bokstaven G skulle jag inte ha något emot (köper gärna ifall att du säljer ;O))

Kram Gugi

alegni sa...

skönt att höra att ni också skippat mattorna i sovrummet ;) jag trodde vi var de enda konstiga i världen som gjort det. vi har varit mattlösa i sovrummet sedan vi flyttade in här för 15,5 år sedan (av samma orsak som ni).
allt gott! kram

Livet på Vestergård sa...

Snyggt och harmoniskt sovrum ni har! Precis i den färgskala som jag gillar :)
Ha en bra start på ny vecka! Kram Kicki

Lilith sa...

Vilket ljust och fräscht sovrum ni har, det riktigt andas lugn och ro! Just den färgskalan som jag tycker om i sovrum. Kuddarna är ju jättefina, dem kan du visst låta hänga med ett tag till!
Ha en fin början på den nya veckan!

Lyckoslanten sa...

Vilket stilrent sovrum i behagliga färger, precis som övriga rum du har visat glimtar från!
Ha det gott så här mitt i månaden! ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ni har ett mysigt fint sovrum, så fint när solljuset silar in. Jättefina sänglampor, hela sovrummet är så lugnt och harmoniskt.
Varm kram
AnnaMaria

Anonym sa...

Hej angående det fina tyget med städer på. Har hittat det i Björneborg men finns det på närmare håll? Tack för en inspirerande och trevlig blogg,
Anna-Lena

lyckobo sa...

Hej Anna-Lena!
Vilken tur du hade om du hittade tyget i Finland, jag beställde mitt från Holland via Am-markkinointi i Rauma!
Kul att du gillar bloggen,även om jag uppdaterar lite sällan just nu... :)