måndag 5 mars 2012

Bokstäver,väggord,skyltar & sånt

 Kommer inte ihåg en enda trend inom inredningen, som kommit så hårt som alla typer av väggord, siffror och bokstäver i alla färger och former, finns det månne ett enda hushåll som inte har något av dessa? Hos oss har det också blivit några, bl.a dream-ordet som finns i sovrummet ovanför klädskåpen....


 ...och ett fastlimmat väggord i hallen, som drog sönder tapeten lite när jag avlägsnade plasten...och så lyckades jag få det lite snett också...men det sitter där nu tills vi tapetserar nångång i framtiden. När pojkarna blivit 25 ;), och inte längre spelar fotboll och ishockey inomhus.

 
 De flesta skyltarna lutar bara mot något, enklast att bli av med dem när man tröttnar! Pojkarna har också fått lite plåt i sitt rum, fast de inte ens bett om det! Bokstaven E är första bokstaven i lillebrors namn......och N i storebrors namn. Måste vara goda tider för vissa plåtslagare...


Vilket blir månne nästa modefluga inom inredning när vi tröttnat på att ha halva alfabetet på väggarna?Ha en bra ny vecka!

7 kommentarer:

Gugis Pärlor sa...

Hej! Ja, det undrar jag med... vad månne blir nästa trend? När jag tänker efter finns ord och texter lite överallt på kuddar, väggar och annat även hos mig!

Kram Gugi

Livet på Vestergård sa...

Ett av våra väggord kom bort nu när vi gör om i hallen, men jag har redan kollat var jag kan beställa ett likadant som får komma upp när vi tapetserat klart :)

alegni sa...

oj voj, det blir tomt hos oss när bokstäver och texter går ur mode. jag vågar inte ens tänka den tanken. ;)
kram

Lyckoslanten sa...

Jag gillar verkligen det där modet! Det är ju verkligen inne med "quotes", så det är svårt att tänka sig att de försvinner. ♥

snutte50 sa...

Va fint med texter uppåtväggarna :)

kram
Maarit

StrandviksVillan sa...

Hihi, ja visst har det slagit igenom stort!
Här finns det också skyltar och bokstäver lite varstans - men idag limmade jag upp mitt allra första väggord! Bättre sent än aldrig ;)

Ha en fin helg!

Monica sa...

Hos oss fattas ännu klistrade väggord,
jag tummar på dem i butiken och försöker fundera var den texten skulle passa.
Lite ha-sjuk med andra ord...

Bokstäver och skyltar finns... Det sista är träbokstäver som kom upp på hallväggen.
HOME och sista bokstaven sned. Min finska karl är lite fundersam över texten ;)

Ha det bra
Monica