lördag 10 mars 2012

Grattis Sverige!

 ...till finaste låten Euphoria med Loreen, som verkligen var en vinnarlåt som får benen rastlösa, och garanterat blir sommarens bästa partylåt !!! Och grattis på förhand till vinsten av hela tävlingen i Baku :) (spår spåtanten här)Lika glad känner man sig inte över Finlands bidrag, kommer faktiskt inte ens ihåg namnet på sången eller sångerskan, såpass intresserad.... om hon ens kommer till finalen, så drar jag antagligen något gammalt över mig och skäms litegrann....Skäms du tillsammans med mig, eller tyckte du den var bra???

12 kommentarer:

Maribel sa...

Hej! Jag tycker som du, att Loreens låt är bra, har inte hört Finlands bidrag. Hälsningar Marika

Anna-Lena sa...

Jag är ett Melodifestivalfreak och Loreens låt visste jag skulle vinna redan när jag hörde den i första deltävlingen! Och ja, hon vinner i Baku också! :-) Finlands bidrag är b-e-d-r-ö-v-l-i-g-t! Vem sjutton har röstat på det? Hon kommer garanterat inte vidare från semin!

Nette Cecilia sa...

Sveriges bidrag är en fenomenal låt ,vår låt en visa passar inte som melodifestivallåt ,fina bilder förresten ,kram Nette

alegni sa...

Jag orkade bara lyssna igenom halva vår låt, så det säger väl vad jag tyckte om den. Å andra sidan tyckte jag inte att den svenska vinnarlåten var mycket att hänga i julgranen den heller. De hade flera bättre alternativ, om du frågar mig.
Kram

Livet på Vestergård sa...

Jag höll absolut på Loreen och jag tror att det kan gå riktigt bra för Sverige. Tyvärr tror jag inte att det går alls för oss...
Kram Kicki

Gugis Pärlor sa...

Absolut rätt låt som vann i Mello! Gillade hennes och Lisa Miskovskys låt! Finlands bidrag är inget att hurra för... den kommer aldrig att nå finalen... Verkligen urdålig! Av flera hundratals bidrag är det svårt att fatta att det inte finns något bättre att komma med?! Vad är det för människor som egentligen röstar fram dessa?

Kram Gugi

Lyckoslanten sa...

Visst vann rätt låt... i Sverige! Jag skäms över att jag inte ens har hört vårt eget bidrag även om jag hörde att låten är finlandssvensk. Ja där hör du hur insatt man är.
Vackra bilder! ♥

Hanna sa...

Vackra bilder.
Ha en fin söndagskväll och en bra början på den nya veckan!
Kram
Hanna

StrandviksVillan sa...

Hurra för Loreen, hon var klart bäst!! Härlig text och bra låt och jag gillar att hon är så konstnärlig i sitt framträdande och så blyg och anspråkslös i sättet.
Finlands bidrag... näääääää! Man blev ju glad över att det helst var på svenska, men tyvärr blir det nog bottennapp igen :(

Må så gott!

paulina sa...

har inte heller hört finlands, o har ingen aning vem som sjunger den heller. Men tror inte den är så bra heller, dom brukar vara rätt så dåliga.
Var tvungen o googla sveriges, har inte följt med så vet inget. Men den var nog helt okej, inget dåligt bidrag

Ha de så bra!
Kram

@my casa sa...

Tack från Sverige!

Vilka vackra bilder...

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com