lördag 3 mars 2012

Detta är verkligen ingen modeblogg....

 ...men ibland är det roligt att variera lite, och det blir ju inte så ofta man har något att visa heller ;)...Nuförtiden blir det oftast klädinköp åt växande pojkar, men denna mullvadsfärgade klänning kunde jag inte motstå när jag fick syn på den! Med en Stockholmsresa i antågande , så är det ju roligt att ha något nytt att packa ner i väskan! Kanske en aningen dyster färg till våren, men kan inte alls med de skrikiga färgerna man ser i butikerna just nu....

 
 Halssmycket från Hultqvists kollektion hittade jag på Blossom, inte ofta det blir handlat smycken heller nuförtiden, men det passade sååå bra till klänningen, så jag kunde ju inte bara lämna kvar det i butiken, eller hur !?!?


 På den ena berlocken sitter det en liten buddha.. Bältet är en gammal favorit  från Tiger of Sweden, tycker att klänningen blir lite mera "casual" med bälte......och med stövlar i mullvadsfärg så är man väl redo för en kväll på Stockholms gator :).

Hoppas nu ingen Fashionista villar in här på bloggen och kanske får sig ett gapskratt, men bjuder på det isåfall! Tidigare, när jag arbetade inom beklädnadsbranschen, hängde man bra med om vad som var inne och ute, men idag är det nästan "noll koll"! Kör på känslan och struntar i vad som är  HOT or NOT.... eller kanske inte helt struntar, men är lyckligt omedveten, haha!


Skön Helg!

13 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Din klänning är verkligen härlig.. Allting passar ju perfekt ihop.. Är inte dagens melodi att köra med sin egen stil och det som man trivs i.. :)
Kraam
Sanne

Tinis vita hem sa...

Ljuvlig klänning och smycke och stövlar :) Var har du köpt klänningen?
Ha en fin lördagskväll!
kram Tini

StrandviksVillan sa...

Vilken härlig klänning! Och smycket och stövlarna också!
Helt i min smak, kunde finnas i min garderob också :)
Något jag tycker skulle vara fint till är en liten jacka eller kofta i puderrosa/smutsig rosa, lite vårigare så.

Kul med resa att se framemot!
Trevlig lördagkväll!

alegni sa...

Oj hjälp, vilken vacker klänning! Du kommer att glänsa som den finaste prinsessan i den!

Livet på Vestergård sa...

Underbart vacker klänning! Den kommer du att bli så fin i . Ja jag gillar halsbandet och stövlarna också!
Kram Kicki

En vacker vardag sa...

Mycket HOT skulle jag nog säga! Jättesnygg klänning och fin helhet. Du kommer att smälta in fullständigt med storstadens fashionistor i den outfiten.

Ha det gott! Kram

paulina sa...

Jättefin kläning du har hittat.
du kommer att vara fin på stockholms gator

Louise sa...

SNYGGT!

Gugis Pärlor sa...

Jag kan inte tänka mig annat än att du vet precis vad som sitter och passar ihop... finaste designen! Kommer att dra alla blickar till dig i storstaden!! Ha det så kul!

Kram Gugi

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Creative Momone sa...

Så snyggt! Du kommer att bli jättefin i den klänningen, halsbandet och stövlarna är också fina. Jag går i mina gamla lumpor, blir nog något nytt nu som då, men jag orkar sällan fotografera mina klädköp, tror inte att någon är intresserad av mina kläder. Tycker ändå att det är kul att se vad andra köpt, man blir alltid lite inspirerad.
Ha det gott! Marianne

Anonym sa...

Näyttää kuules B ihan sun mekolta! t. sari

snutte50 sa...

Pass upp Stockholm! för snart svävar vår egen "sessa" ute på Stockholms gator med shoppingkassen i handen ;)
Du ska ha en riktigt skön och trevligt resan vännen. Fin kommer du att vara i klänningen....som alltid!

Kram
Maarit