lördag 14 april 2012

Toilettes

 Här på bloggen har det varit tyst igen en tid, men anmäler mig nu för att berätta att jag nog lever ännu :)! På inredningsfronten här hemma pågår total stiltje, inget nytt på gång med andra ord, så jag knäppte några bilder på vår toalett som sett likadan ut i alla dessa år vi bott här nu....eller nej, en limegrön potta åkte faktiskt ut för ett par veckor sedan!!!

  
 Några små detaljer har förstås bytts ut under åren, och tvålflaskan tycker jag extra mycket om! På en bild ser man konstigt nog alltid så bra vad som måste rensas eller bytas ut, t.ex en svart matta och handdukar skall in, kroken och hjärtat bredvid tidningsställningen skall bort, en enklare gardin och en stilrenare blomkruka i svart eller silver skall också in, eller så kastar jag ut hela ställningen med grönväxten! Såja, bäst att inte fota för mycket nu , för det innebär tydligen bara extra kostnader,haha!


 Texten som jag vann från bloggen Casa de Sabina för något år sedan klistrade jag fast på en spegel, och den detaljen får nog hänga med ännu!


 Helhetsbilden visar att det finns gott om svängrum i toaletten, och förstår inte hur vi inte planerade in ett tvättställe för två personer, det skulle verkligen behövas, och skulle gott och väl ha rymts också! Totalt hjärnsläpp!?!
 Den mjuka morgonrocken är min bästa vän nu när morgnarna ännu är kyliga...
...för att inget skall lämna oklart i vilket rum man befinner sig i.......och till sist, bilder på badande N & E...Ha en skön Helg!

7 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja känner igen fenomenet när man fotar så ser man med andra ögon.. Men jag tycker att eran toalett är otroligt vacker och harmonisk... Om man nu kan säga att en toa är det.. Men du förstår vad jag menar... Fin !
Ha det bra!
Kraam
Sanne

Monica sa...

Bekant fenomen... men jag tycker det är ännu värre när man hunnit lägga ut bilden på bloggen, och så märker man högen på tvättrumsgolvet.Handukar på väg i tvätten.

Jag tycker också er toa ser bra ut, lyxigt med fönster.
Visst harmar hjärnsläppen, i synnerhet nu när barnen är små vore ju två tvättställen ypperliga.
Min hjärnsläpp på toan var att jag lät Mr sätta in kakel halva väggen. Nu 5år senare vill jag ju ha vit panel ;)

Ha en bra söndag
Monica

Lyckoslanten sa...

Oj vilken fin toalett! Som jag alltid har sagt, du har verkligen ett gott öga för inredning när den är som bäst! ♥

Gugis Pärlor sa...

Hejsan! Ingen inredning utan hjärnsläpp, tror jag ;O) Varje del av ditt hus är fantastiskt inrett och färgvalet är... suck... en dröm!

Kram Gugi

StrandviksVillan sa...

Trevligt med inredning även i badrummet! Gillar särskilt fotona på barnen och skylten med uppmaningen att tvätta händerna, hihi, den var kul!
Själv har jag knappt ändrat nåt i våra badrum på jättelänge, kanske jag blir inspirerad nu ;) Däremot närmar det sig att vår bastu ska bli klar att tas i bruk!

@my casa sa...

Så fint du har det i badrummet - trivsamt och mjuka härliga färger.

Ha nu en riktigt fin vecka//Åsa

paulina sa...

hej, tack för din kommentar, ska vara flitig. som du sa de är
snart över :)

hittade en kudde, och när jag så den tänkte jag på pojkarnas rum :)
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20213374/

Konstigt att S inte har sagt något till er om sommaren!?

Kram