måndag 2 juli 2012

Sommarbukett

 Kom på att det är längesen jag alls fotat inomhus, och största orsaken att här är allt sig likt.... Kan det betyda att man är nöjd med det man har? För stunden i alla fall.. Eller så beror det bara på att man är mest utomhus nu. Hur som helst så är jag nästan oroad över att inte ha något sorts intresse för tillfället....


 ...men lite piggare på att fota blev jag av årets första sommarbukett av Lupiner och syren :), doftar härligt! Allt är sig likt i hallen också, endast kuddar byter plats. Ibland. Skålarna från Sunds har strandat på soffbordet. Få se om jag jag kommer ihåg dem en enda gång i sommar när det blir glassdags?


 Sovrummet badar i sol på kvällarna, och utan mörkläggningsgardiner skulle det vara omöjligt att somna!Kan väl ta en stund innan det blir flera inomhusbilder, men nu blev det ju en hel del :) ! Kanske gnistan kommer tillbaka senare då vi åter går mot mörkare tider...men först ska vi ha lite sommar och sol!!! Nu blir det läggdags för två små pojkar här!


Vi ses och hörs igen:)
Ha det bra tills dess! 

7 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Härlig bukett du plockat.. jag skulle plocka in lite blommor idag, men hos oss har lupiner och syren blommat ut så det blev lite ros istället..
Ha det bra!
Kraam
Sanne

Anonym sa...

Jo men köket vill vi se! Och gärna badrum och grovkök också. Lista vad du är nöjd och mindre nöjd med ang köket. Tack på förhand:)

Sabina sa...

Det är väl helt normalt att man hellre vill vara ute på sommaren och inte har så mycket inspiration inomhus. Jag är imponerad över att du ens tog dig tid att fota inne :) Men fina bilder blev det!
Härliga sommarbilder även från Mässkär!
Kram sabina

lyckobo sa...

Hej anonym!
Det finns ett längre inlägg om köket från 6.12 2012 :)
Badrummet och grovköket är sådana rum som inte tåls att fota, där vill jag helst ändra på allt!

lyckobo sa...

Sorry, menade förstås 6.12 2010....

Livet på Vestergård sa...

Vilken fin bukett du gjort! Ni har så fint överallt så du får verkligen vara nöjd över hemmet :)
Kram Kicki

Monica sa...

Fina bilder på ett vackert HEM!
Och buketten är såå vacker.

Ha det bra i värmen
Monica