söndag 9 december 2012

Helgen som kom och gick...

 ...och visst gick den fort igen! Och så är det ju, tiden går fort när man har roligt!


 Lite mera julpynt kom fram igen, och så hade vi middagsgäster igår kväll. När bordet blev dukat, så kom jag ihåg de små renarna jag sett i matbutiken tidigare. Snabbt hoppa i bilen och köra efter dem, och visst gav de ett lite extra piff till dukningen, som jag förresten glömde att fota...liksom maten....


 ...och också när andra ljuset tändes idag, så bilden är från första advent. Min hjärna verkar vara i ett viloläge just nu då jag glömmer allting! Eller kanske lite stress inför julen? Mycket att komma ihåg är det ju...


 Idag drog vi igång med årets första pepparkaksbak, och pojkarna hade roligt när de knåpade ihop stjärnor, grisar, tomtar och alla möjliga figurer :)


 Lillebror in action ;)

Nu har vi då ett par glasburkar med goda pepparkakor för en tid. En dag eller två. Vi verkar ju ha råttor här i vårt hus :)


Ha det bra vänner!

4 kommentarer:

Nilla sa...

Så fint ni har det...visst gjorde dom sig bra på bordet, renarna. Härligt med pepparkaksbak...och doft. Kan tro att ni har några pepparkaksråttor hemma hos er ;)
Kram

Monica sa...

Här har de bakats också, med en 5 åring.
Så det blev mest traktorer och mumin...tur att det blev lite deg över så jag fick fylla kakburken med lite juligare versioner.
Och en plåt brände jag så det lukta som attan ett dygn hos oss...
Ha det bra
Monica

Queen of Kammebornia sa...

Vad härligt med pepparkakor! Hoppas ni får en fin vecka.Kram!

alegni sa...

Vilka fina hjälpredor du har!
Jag hittade också blanka, fina renar i vår mjölkbooda, men de visade sig vara av glas, och gick i kras när jag svepte förbi dem med nåt stort i handen en dag.
Kram