lördag 1 december 2012

Trevlig lillajul!

 Ikväll firar vi lillajul, jag vet inte hur ni har det i Sverige? Firar ni? 


 Vi har en enkel tradition med familjen, jultomten brukar knacka på dörren och slänga in paket åt pojkarna, och sedan brukar det bli hämtpizza! Äter varje år favoriten Gloskär som innehåller räkor, kebabkött och bernaisesås, och så tomatsås och ost förstås, nami !!! En kväll som vi bara är tillsammans, spelar spel och slappar framför tv:n :). Nu vilar pizzan redan sött i magen medan jag tar en liten bloggpaus, och pojkarna tittar på julkalendern. En ny "pepparkakskudde" har landat på kökssoffan, julen till ära.Senare ikväll när pojkarna gått och sova, ska vi smaka på denna. Låter lite intressant med mandel&fikon.


Ha en riktigt trevlig lillajul! 

7 kommentarer:

Sabina sa...

Vi hade också lillajultomten på besök igår :) Härligt när det har kommit lite snö så det är vitt på marken = bättre julstämning.
Det blev superfint med den nya tapeten i hallen!
Ha en skön söndag!
Kram Sabina

Lyckoslanten sa...

Ja tänk om man hade haft barn hemma och lillajultomten på besök! ;o) Gloskärspizzan låter bekant från julitid. Härligt! Vi har börjat äta pizza på julannnandag med släkten! ;o) Glögg på dig och så ses vi snart! ♥

Gugis Pärlor sa...

Tack detsamma! Finfin tradition... jultomten har inte hämtat önskelistan nu på något år hos oss men julklappar säger ingen nej till.. konstigt va? Alltså.. hur fin blev inte hallen? Den där tapeten är verkligen snygg och vilket sammanträffande att skåpets utsmyckning passade in!!! Du får verkligen vara nöjd över ditt val!

Kram Gugi

Carolines vardagsliv sa...

Tack desamma till dig! Och visst är det så, att ävenom man blir besviken på att det inte går som man tänkt sig så tycker barnen det är bra med mammsen då de är sjuka! Hoppas ni mår bättre idag och hr hunnit fira lite 1:a advent!Kram!

Monica sa...

Hur smaka glöggen?
Har nu läst fast mej hos dej, hallen blev hur fin som helst. Asienmommo:))
Var har du fyndat de vita (porslin?) bollarna du har i kvisten, snyggt!

Nu skall du ha en riktigt fin måndag
Monica

Riikka Sisustus-Inredning sa...

Ihania kuvia! Hauskat pikkujouluperinteet teillä :)

Nilla sa...

Lilla jul...så trevligt det verkar vara. Vackra bilder hemifrån dig som vanligt. Ha en trevlig helg, kram