torsdag 7 oktober 2010

Höstblomster

 Nu fick jag äntligen skaffat lite höstblommor och pryda gården, det blev vit Calluna i år. Helt ok nu på hösten, men på vintern kommer nog dethär att se väldigt färglöst ut kom jag på. för sent =O/

Pickade i några lingonkvistar för färgens skull, matchar ju mitt "vrålåk" ,hah! Ser lite fjuttigt ut på bild, måste nog traska iväg till skogen och hämta lite mer lingonkvistar...
 ...vitt igen såklart! Måste nog hitta på något annat bredvid vår dubbeldörr, där är det ännu tomt tills vidare... 
Till flaskorna hittade jag en träback från vår stora blombutik, hade länge spanat efter något liknande, och måste såklart slå till då jag fick syn på denhär! Har redan skaffat vitt mål till den, men tror att den får lämna träfärgad iallafall ... Vi får väl se :) Beslutsångest, eller? Ha det bra vänner!

6 kommentarer:

Sanna-Riikka sa...

Oi, että täällähän on tapahtunut vaikka mitä!!!! Ihana takki, kiva retki, kaunis lamppu ja valkoisethan ne kanervat kuuluu olla;)

Itse en ole edes ehtinyt kanervia istuttelemaan...hmm näyttävät muuten kauniilta tuossa amppelissa, jos saan/ehdin siivota varaston viikonloppuna niin voisinkin laittaa meinkin terassille samaan tyyliin amppelit ja kanervat - olis jotain uutta:)

Oikein mukavaa viikonlopun alkua!!!

Vekarus sa...

Ihana kori pulloineen!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker det är fint med vit ljung, det köpte jag också. Jättefin trälåda, och du kan ha den som den är till och börja med. Måla till våren om du tröttnat på träfärgen.
Trevlig helg
Kramar
AnnaMaria

Lyckoslanten sa...

Vit ljung har jag blandat med annan. Snyggt hos dig! Hoppas du får en skön helg! ♥

alegni sa...

jag tycker absolut att du ska låta träbacken behålla sin originalfärg. jag har en liknande i vitt, och jämfört med din ser den bara tråkig ut.
ha en fin fredag!

Louise sa...

Jag tycker det är fint med vit ljung!! men träbacken skulle jag inte måla, den ser fin ut som så! Skön helg! kram