torsdag 7 juli 2011

Jungfru Marie Nycklar

 Ni som har följt bloggen en längre tid kommer kanske ihåg att jag tidigare skrev om dehär vilda orkidéerna som dök opp hos oss för ett år sedan...Jungfru Marie nycklar.

 
 Då hade vi 2 stycken vid vägrenen bredvid huset. I år hade nån plockat dem med  sig till sin sommarbukett! Blev nog lite stressad över det eftersom de är fridlysta, och vi hade ju bara 2 stycken på vår sida :(   Till min överraskning hittade jag för ett par dagar sedan 12 stycken på andra sidan huset!!! Lite blekare till färgen, men iallafall... Ingången till hjälpköket finns på kortsidan av huset, med den större terassen framför. Glömde att ta bort sopborsten, men den matchar ju ytterdörren ;)


 Allt fotat en mulen dag, så färgerna är lite trista!

Idag har vi igen haft kanonväder, tillbringat hela dagen på havet, och på favoritstranden! Det blev mellanmål i båten, och sen tillbaka för att gräva ner tårna i sanden! Såhär skall sommaren vara!


Hoppas solen skiner på er också!? 2 kommentarer:

En vacker vardag sa...

Det var en vacker blomma! Vilken tur att den spridit sig. Ert hus ser så mysigt ut!

Ha det gott i värmen! Kram

Gugis Pärlor sa...

Så härlig den ser ut din vilda orkide! Tur att du fann fler exemplar av den också! Visst har vädret varit toppen dessa dagar och bäst njuter man nog av det ute till havs. Det blir för svettigt på landbacken ;O)

Kram Gugi