tisdag 5 juli 2011

Lata sommardagar...

 Idag har vi haft mulet, men visst får man mycket mera gjort då! Har mest planterat, och rensat ogräs...och diskat för hand då diskmaskinen sade opp kontraktet...Vi turas om,mannen och jag.


 ...men också försökt göra lite fint på terassen. Pojkarna ville t.o.m äta morgonmål härute imorse, så det blev väl godkänt då..;) ? Så egentligen är rubriken missvisande, har inte alls varit lat idag !


 Gottat oss på nybakta grisar har vi också gjort idag, men måste i ärlighetens namn erkänna att denhär bilden är aningen fejkad, min gris ligger redan i magen när jag arrangerade bilden, men vad gör man inte för en lite mysigare stämning!


 Ett par nya kuddar hittade också hem häromdan, passar ju året om, för visst är de lite julaktiga ? Kuddarna på bänken är gamla...

 

Den gamla ljuskronan hittades på förrådsvinden, och måste bara testa hur den skulle passa på terassen... men ser ni vad som fattas? Den tunga bollen som skall räta ut kronan! Någon som har en extra boll???

Boll eller inte, jag tror den får hänga kvar!

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Enligt mig det värsta som kan hända diskmaskin ur funktion ,det finns ju så mycket annat att göra.Vackert du gjort på terassen,Kramis Nette

Så Vitt Jag Vet sa...

Visst är det mysigt att få sitta på terassen och äta ! Du har inrett det trevligt, vackra färger.
Ha det bra och hoppas att solen tittar fram !
Kraam
Sanne

StrandviksVillan sa...

Ser så mysigt ut!
Där skulle jag också gärna äta morgonmål :)

hemma hos lilla mej sa...

Bara så fin blogg har du .Vilket underbart uterum bara så fint.....Ha en fortsatt fin kväll.Kraaam Rita ♥

Lyckoslanten sa...

Visst ska kronan hänga kvar! Ni har så mysig tomt och nu eller aldrig ska det ätas morgonmål ute. Fina all-around-kuddar!
Roligt att du njuter och praktiskt med mulna dagar ibland. ♥

Ainosofia sa...

Kesätervehdys tännekkin <3