fredag 29 juli 2011

Sagan lider mot sitt slut...

 ...för visst har denhär semestern varit som en saga, vädret har varit det allra bästa, med bara några enstaka åskskurar! På torsdagen besökte vi favoritstranden med lite vemod i sinnet, för det var nog ett av de sista besöken för i sommar :( , kanske t.o.m det sista!  Ser ni måsen som kom med på bild i "misstag"? Storabror prövar på fiskelyckan, men kunde ju vara bra att ha en mask på kroken också... ;)                                En härlig sommarkväll! Pojkarna stortrivs!                                                     Pojken och draken. I sommar har vi inte räknat kalorier, för då skall det njutas! Såhär såg min middagstallrik ut igår kväll, mums! Svärfar hade tillrätt både grillad och rökt lax, och svärmor hade fixat massor av gott därtill...En ljummen sommarkväll vid villan (sommarstugan).Nästa vecka kallar arbetet igen. Kan inte förstå vart 4 veckor flög iväg? Men nog har vi njutit , och visst skall det vara skoj att träffa arbetskompisarna igen! Har inte varit någon vidare bloggvän heller, kommentarerna har nog lyst med sin frånvaro, men nu när det svalnar och kvällarna mörknar, så blir det ju mera tid till annat igen! ...men jag har nog tassat runt hos er på småtimmarna, lite koll måste man ju ha vad ni sysslar med i sommarvärmen ;)                         Ha en skön helg vänner!

3 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Oj så fina bilder! Ja jag säger då det, vart har den här sommaren tagit vägen... Men mycket har man nog gjort när man börjar tänka efter och vädret har varit det bästa tänkbara!
Kram Kicki

Gugis Pärlor sa...

Otroligt vackert och njutbart väder har vi haft denna sommar! Jag har redan jobbat en vecka och sommaren har fräst på med fart men ännu återstår många, fina sommardagar får vi hoppas!

Kram Gugi

Lyckoslanten sa...

Skickar en hälsning till dig från en stor sandstrand söderöver och säger som så att mycket av sommaren är kvar. Fina kvällar och helger! En fin semester hade du! ♥