tisdag 16 augusti 2011

Nu kliar det igen....

 ...i mina målarfingrar! En burk grundmål har stått på köksbordet och "bråkat" med mig i ett par månader nu... rätt nyans och allt!


 Kunde dethär linneskåpet med fina detaljer, i sovrummet, få bli offer för lite vit färg? Eller så inte...


 Kunde bli bra, för jag är inte riktigt förtjust i de hundratals kvistarna, och som det är nu, så skär det sig med den antika spegelns bruna nyans...


 ...och den tänker jag inte måla, gillar den som den är...:)  Den är förresten gjord av gips, eller något liknande.


Det var alltså dagens - eller månadens fråga! Mera vitt, eller int´ ?                Nu kallar kvällssysslorna,vi ses igen!

4 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

jag förstår dina tankar.. Lika var det med mej och vårt lilla hus ute på Sandön... Har föresten samma grundfärg till panelen... Jag tror nog när man börjar fundera på att måla så då vill man förändra... Men du skall känna efter. Du har god smak och vet nog vad du vill..
Ha det bra!
Kraam
Sanne

Anna-Lena sa...

Tack för dina fina ord i min blogg! Jag tycker också det är jättekul med österbottniska bloggar. Det är först de senaste månaderna som jag på allvar börjat följa med dem, tidigare läste jag bara rikssvensak bloggar.

Jättefint skåp...som jag tror skulle bli ännu finare i vitt! Så jag röstar FÖR att du ska måla det :-)

Creative Momone sa...

Det fina skåpet skulle nog göra sig i vitt, men nog är det ju fint som det är också. Att måla EN möbel brukar ju föra med sig att man vill måla fler, du får nog fundera, för det med sig en total makeover? ;)
Marianne

@my casa sa...

Oj, oj svårt, svårt, vitt är ju så fiint, men trä kommer med stormsteg,
så svårt att säga, för skåpet är ju riktigt fint som det är....
Oj vilken hjälp jag gav dej - fru velpanna - dt är jag!

Kram Åsa