söndag 14 augusti 2011

Sköna söndag!

 Vilket kanonväder vi har haft idag, hade nästan gett upp hoppet redan, och accepterat att hösten är här för att stanna! Det blev en dag på havet igen :). Handlade lite höstblomster till ingången tidigare i veckan, två mörkare rosa bollkrysantemer.

 De små rosa fick flytta i en annan kruka eftersom den andra blev till en rishög och slängdes till skogs, konstigt fast båda fått lika mycket vatten och båda varit under tak...Nå,det är ju ingen hemlighet att mina fingrar är allt annat än gröna!


Ljuskronan fick också små gammalrosa ljusstumpar, men beräknade mängden fel i blombutiken, och fick två för lite. Tänkte att jag tar åtta, så räcker det säkert. Jaa jaa.


Har ändrat lite i bloggen, och fick till större bilder som jag så länge velat ha! Med lite tips av min "dataguru", så gick det bra, tack P för hjälpen ;) !!! Vad tycker ni om större bilder? Hoppar de på, eller är det bra?


Nej, nu skall jag gå ut på gården och njuta lite av det varma vädret, kanske dra ett ogräs eller två...passa på och njuta ni också, så länge det går...

7 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Jag tycker det blev kanon fint.. Läser gärna bloggar med stora bilder !
Ha det bra!
Kraam
Sanne

StrandviksVillan sa...

Visst har det varit härligt väder de senaste dagarna! Men nätterna är kalla... Ska nog börja byta ut några blommor jag också snart.

Jättefina bilder från trappan, hallen och pojkarnas sovrum!
Så du har en skolpojke nu :) Huvva, tänk jag då - som om två dagar har en Högstadiepojke!! Vart har åren försvunnit??

Må så gott!
A-C

alegni sa...

tack för komplimangerna!
jag gillar de större bilderna, så kör hårt!
jag tycker det ser ut som dina fingrar är mörkgröna, åtminstone jämfört med mina. de flesta av mina sommarblommor har dött redan, och det samma händer varje år. tror jag får börja introducera fejkblommor också utomhus snart...
kram

Lyckoslanten sa...

Ja visst har det varit en underbar varm kväll. Kom just från en skön promenad. Men vilka fina blomster där då! Det är nog annat än här vill jag meddela! Och bilderna är jättefina stora som så! Bravo!
Ha det så gott på nya veckan! ♥

paulina sa...

Fina blommor du har, specillt de små rosa var gulliga. Bollkrysanten är mina favorit höstblommor. De ser sommrigt ooch fint ut hos er, håller med om att du definitivt har fått gröna fingrar.
Varsågood! de blev ju BRA, sa ju du klara av de.
Ha de så bra, så syns vi om 2 dar.
Kram!

Anna-Lena sa...

Tack för din snälla kommentar i min blogg! Jättefina bilder från trappan! Jag har inte heller gröna fingrar tyvärr...
Rosa ljus är precis i min smak :-)
Stora bilder gillar jag definitivt, man vill ju gärna se alla detaljer! :-)

Sanna-Riikka sa...

Voi, miten teillä vielä kukkivat kesäkukatkin kauniisti, mun kuoli, hitsi kats unohdin sittenkin kastella ne (olin pari päivää työmatkalla)!! Toi roosanliila tai liilahtava roosa on kyllä kaunis väri, se sopisi meillekin tällä hetkellä...ostin ite muuten mustia kynttilöitä, kun tein jälleen sellasen kirpparilöydön, seinälampetit ja kattokruunun - en vain tiedä, että minne ihmeseen ne laittaisin???

Mukavaa viikkoa ja voi hyvin - halit!!!