fredag 19 augusti 2011

Sol i sikte!

 Nu skingrar sig molnen äntligen här ovanför vår lilla by, vilken tur för alla som söker sig till Juthbacka marknaden för att fynda!

 Själv står jag över i år, för det som jag helst skulle skaffa är nytt, och hittas inte på marknaden... , och nu måste lite pengar sparas, för det som finns högst på önskelistan just nu ligger bara och väntar på mig på Stockmann... ;)


 På inredningsfronten inomhus står det väldigt stilla för tillfället, så jag knäppte lite bilder ute på gården nu ikväll istället. Skogen doftar som bäst nu när det ösregnat ett par dagar, friskt och härligt! Synd att inte doften förmedlas via bilderna!

Salvian i blombänken växer och mår bra, fast färgen har bleknat så mycket. Få se hur det blir nästa år, om jag får verkställa mitt hot om att fylla rabatten med cement, eller om blommorna vågar titta opp pånytt...?Ha en skön helg alla ni som tittar in!
...angående skåpet i förra inlägget, så har inget beslut tagits än, svårt svårt...tusen tack för era åsikter!


7 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Vilket fint hus och gullig lada ni har på er gård!

Vad roligt att du såg saker du gillade i min presentation av Ilses butik. Du har studerat bilderna noga märkte jag :-) Jag rekommenderar verkligen ett besök hos Ilse nästa gång du är i Vasa, det är nästan omöjligt att gå därifrån tomhänt. Vid närmare eftertanke tror jag inte att jag varit in dit en enda gång utan att köpa nåt...hmmm :-)

En vacker vardag sa...

Vackra bilder! Vi kom just hem från Juthbacka. Det är nästan tradition att besöka markanden där. Nu blir man ju litet nyfiken på vad som väntar på Stockmann...

Ha en skön helg!

Ainosofia sa...

Onpas ihastuttavia pihakuvia...

Kivaa viikonloppua!

Anna-Lena sa...

Jo, båda butikerna är definitivt en inredares dröm!

StrandviksVillan sa...

Så vacker trädgård!
Visst förmedlar dina bilder och texten den härliga friska skogsdoften :)

Trevlig helg!

Lyckoslanten sa...

De trädgårdsbilderna ville man nog inte missa! Vackra! Vackert skåp i förra inlägget! Få se nu vad du hittar på!
Ha en skön helg! ♥

Så Vitt Jag Vet sa...

Så gullig liten boda ni har.. Skylten är ju så fin till...
Kraam
Sanne