söndag 3 oktober 2010

Höstens...

 ...nya jacka inhandlades häromdagen, det blev en grå i ylletyg, aningen militärinspirerat! Tyckte den virkade halsduken från H&M mjukar upp det militanta intrycket lite...
 Skylten ovanför dörren till vår lada målade jag till minne av vår bröllopsdag 1.6.2002...
 En mera detaljerad bild på halsduken, lönar sig knappast att söka virknålen och börja virka när man får såhär Home-Made-Look  för en liten peng ;)      ( ähum, äger nog ingen virknål och kan inte ens virka ...)
Koklockorna och den lilla lien är gamla fynd från nån antikaffär för länge sedan om jag kommer ihåg rätt..

En sån härlig höstdag vi fått njuta av idag, det blev en liten utflykt till skogen  med hela familjen ! Hade packat med en korg med saft,kaffe och färska bullar...och visst smakar allting godare ute i det fria!

Imorgon blir det Kokkola och LOPPIS! Hoppas ni fått en bra start på vår nya oktober-månad! 

11 kommentarer:

Anonym sa...

Får man vara nyfiken å fråga var i Kokkola di har nå loppis?? Fast jag bor i larsmo så vet bjg int var di har nå Loppis i Kokkola

lyckobo sa...

Hej Annika! Visst får du vara nyfiken :D !
Det finns flera i Kokkola, en ny på fabriksgatan: Mega kirppis, den har jag inte själv besökt ännu, sedan finns det Agatha som är specialiserad på böcker, tidningar, porslin och annat antikt, den ligger bakom Gigantti, och så har vi den stora loppisen på Kallentori, andra våningen! Dit brukar jag föra mina saker...

Finns kanske ännu fler, men just nu kommer jag inte på dem... Ha det så bra, och TACK för att du läser min lilla blogg :) !

Creative Momone sa...

Vilken fin yllejacka och halsduk. Jag har tänkt låta en sömmerska sy en jacka åt mig, hittade ett fint tyg i ylle i en kilolåda på Eurokangas. Tyget blev inte så dyrt så jag tänkte attt jag gott kan kosta på mig att låta en duktig sömmerska sy den. Hade tänkt göra en sjal till, din är verkligen vacker, får se om det blir virknålen eller H&M?
Ha en skön loppisdag
Marianne

Anonym sa...

Hej!
Wao, vilken superfin jacka! Och bra tänkt med halsduken ;)
Kramen Anki

Anonym sa...

Hej ! Länge sen sist !!! Snygg jacka och snygg halsduk :) Borde ses så jag får höra din version av resan, har ju fått höra brosans :)
Kanske vi ses på torsdag om ni har passligt, eller så nån annan dag .
Ha det bra, ses ! Kraaam Cam.

niinaslycka sa...

Härligt höstfint!
kram

lyckobo sa...

Hej Marianne! Låter som en bra ide' att låta en sömmerska sy jackan, då får du ju en personlig en som ingen annan har :) !
Lönar sig kanske att sy upp en lite längre modell, jag kommer iallafall att frysa häcken av mig med denna jacka i vinter då knapparna slutar redan vid midjan :/ Ha det bra!

Hej Anki! Tack! Nu e boken läst, jättebra! Den dimper ner i din brevlåda imorgon! Kramis!

Hej Cam.! Jo faktiskt ALLTFÖR längesen sist! ...och tack för komplimangen! Vi kommer nog på torsdagen, då får vi ju tjattra lite ;) !
Ha det bra tills dess! Kram!

lyckobo sa...

Hej Niina! Tack snälla, höstjacka är precis vad det är, hade tänkt ha den hela vintern, men verkar inte möjligt, BRRR...

Kramis!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken jättesnygg jacka, och sjalen blev så fin till. Nu är du redo och möta hösten, jättefina foton har du tagit också. Skylten du målat var jättefin också.
Kramar
AnnaMaria

Paulina sa...

Va fin höst jacka du ha hittat, o grå! de va oväntat :D men på ett bra sätt.

alegni sa...

nu är du välrustad för hösten/vintern. verkligt snyggt!