fredag 13 januari 2012

Det bara snöar och snöar.....

 ...men efter att man varit ute i snöyran och skottat sig varm, så är det skönt att komma in och tända på ljusen. Bara vara.


 Kanske ligga på soffan och stirra i taket. Fundera över hur fula lampor takkronan skall få när dessa har gjort sitt, och det blir dags att byta till energisparlampor, för de är nog fula. Kanske dags att skaffa  lampskärmar då, eller en helt ny lampa...?


 Släpper den tanken, och tittar på brasan istället. Det allra skönaste när snön yr utanför, och vinden viner i knutarna!Skön Helg!!!
p.s TACK för alla grattisar till storebror  <3

9 kommentarer:

Linnebo -Mia sa...

Här snöade det på förmiddan. Men det avtog och vart blåhimmel sen.
Själv sitter jag med ont i munnen efter att ha vart hos tandläkaren =/
Önskar dig en fin helg.
kram Mia

Livet på Vestergård sa...

Det är så skönt att få mysa innomhus efter att man varit ute i stormen. Jag tycker ändå att det är ganska vackert med snön. Ha en skön helg! Kram Kicki

Lyckeberga sa...

Hej!
Vilken mysig blogg du har och vilket vackert hem! Här tittar jag gärna in pånytt!
Ha ett skönt veckoslut i snöyran :)
Kram, S.

Anna-Lena sa...

VI har bunkrat upp med såna där lampor till vår kristallkrona, tror vi har 20 st i skåpet :-) Man kan ju hoppas att de börjar designa lite snyggare energisparlampor så småningom också.

paulina sa...

hej
De var längesen jag kommenterat och sett dig. Tänkte jag skulle koma och hälsa på någon dag, men orkade inte, sen blev man sjuk också och så är det så skönt att ligga i soffan :)

Du vet säkert att det finns energilampor som är för takkronor, och de liknar dom du har nu, men inte kanske lika snygga :)
Nu skall jag vara en elak liten "ljusexpert" du skall byta med samma, för du spara såååå mycket mera energi, er elräkning går ner åt, du behöver inte byta så ofta heller, eftersom de håller längre, då spara du också pengar.
Du spara 80% mer energi med enrfilamporna

om du har de vanliga kronljusen, så får du byta oftare, för de håller ingenting, värdelösa, inget att ha. Du kastar pengar i roskis med dem.

vet det är svårt att byta, har haft samma diskussion med mamma och pappa, som inte led till något.

Men nu skall denna elaka ljusexpert vara tyst och fortsätta packa.
Kommer och hälsa på nästa gång jag är hemma i jeppis :)

ha de så bra, och njut av helgen

Nette Cecilia sa...

Snön ,är det det här vi längtat efter sa en kund i dag när hon berättade hur det tog sjukt överallt efteråt ,kram nette

Gugis Pärlor sa...

Önskar så att snön hade fått vara kvar i träden men här blåste den bort från grenarna! Det tar alltid på kroppen innan man blir van med allt skottande ;O) Hoppas att det inte blir alltför mycket av det goda! För mig räcker det gott och väl av den vita varan till nästa vinter (fniss)

Kram Gugi

alegni sa...

snöfallet kunde faktiskt ta och lägga av nu, och inte upprepa sig flera gånger i år. fast egentligen tycker jag det är rätt kul att skotta snö. ;)
kram

Nilla sa...

Så trevligt det är här på din blogg, mycket vackra bilder på ett vackert hem. Jag kommer gärna tillbaka och läser och tittar mer hos dig.
Nilla