lördag 21 januari 2012

Tulpaner och delfiner

 Det ljusa,vita finns återigen i köket, och allt rött i form av gardiner och annat är packat undan för nästa jul. Köpte vita (inte krispiga, det är ett ord som ofta används på vita tulpaner, men som jag får gåshud av, brrr!!! Ett kex kan vara krispigt, men that's it!) tulpaner, men bladen har nu redan bleknat och blivit ljust gröna..

 
 I bakgrunden spelas denhär cd:n just nu, meditativ musik med lite vågskvalp och delfinläten...och börjar längta lite till sommaren .. Men det är långt dit ännu, så än så länge får musiken räcka, och den är ju passligt lugnande efter en lång, lite stressig vecka!


Drömmer också om ett nytt kök och golv, men dras nog med detta ännu flera år framöver! Skulle ändra helt på ordningen i köket, och kanske slopa köksön helt och hållet..  Märker nu på bilden att jag får städa opp lite i vårt lilla vitrinskåp, där verkar allt vara hullerombuller, så några större ändringar än så blir det inte just nu. Höh.


Rofylld Helg!

6 kommentarer:

Ewa`s Galleri sa...

Du har ju ett jättefint kök
Ha en skön lördagkväll
ps, har utlottning hos mig

alegni sa...

vad i vida friden yrar du om? ert kök är ju så fint! en köksö är min högsta dröm, som dessvärre aldrig kommer att gå i uppfyllelse. jag undrar om du gått och halkat omkull och slagit huvudet nu, vännen? ;)

Livet på Vestergård sa...

Jag håller med de övriga här; ni har ju jättefint kök! Jag använder vår köksö väldigt flitigt och skulle inte byta bort den, men visst förstår jag att man vill förnya sig . Dessutom blir man bombarderad med så mycket inspirerande och vackert här i blogglandia.
Kram Kicki

Hanna sa...

Hej!
Jätte fint skåp du har i köket.
Vita tulpaner är så fint.
Kram
Hanna

Riitta Sinikka sa...

Hi! So beautiful home! Have a nice day!

StrandviksVillan sa...

Nejmen HJÄLP!! Hur kan du vara missnöjd med det fina köket??
Jag skulle nog så gärna byta med dig!

Små förändringar kan göra stor skillnad, det ska du inte underskatta ;)
Ha en skön söndag!