måndag 9 januari 2012

Storebror blev lite större igen!

 Nu har vi haft en 7-åring i huset i ett dygn! Vart springer tiden iväg, tänker man år efter år..nyss var vi ju på BB!!!  Han fick välja en egen bukett till kaffebordet, och inte blev det ju helt fel med lila tulpaner, bra omväxling efter alla julblommor!


 Vi beställde en liten kaka bara för familjen, festen för 7-åringen hålls lite senare. Grodorna på kakan var en rolig överraskning, en lite barnsligare variant av storebrors favorit, prinsesstårta! Gulligt och kreativt!


Blääh, grina lagom, snart ligger du i magen, söta lilla groda :D Så har vi ju fått både kyla och snö, tackar och tar emot, nu är vintern och pulkabacken som bäst! Har också kommit igång med längre promenader efter julens matfrossande, finns inget bättre än en runda i frisk, lite kylig luft på kvällarna! Manna för både kropp och själ :)

 
Ikväll blir det att skotta snö igen, flingorna dalar ner i tjocka lager utanför fönstret just nu..en motionsform jag också gillar! Speciellt när snön är lätt som bomull...


Njut av vackra vinterlandskap!

11 kommentarer:

Mia sa...

Åhh härliga bilder!
Och tårtan, namnam... men sånt får inte jag äta nu som har 22kg att ta itu med =/ och vi som ska ha kalas på onsdag *gulp*
Önskar dig en fin dag!
Kram Mia

Tiina sa...

Upea kakku ja kakun koristeet :)!

Mukavaa tätä vuotta ;)

-Tiina-

StrandviksVillan sa...

Grattisar till 7-åringen!
Hihi, det var en kul tårta!

Creative Momone sa...

Åren går, till hösten har ni en förstaklassare. ;) God ser den ut, grodkakan, hoppas ni fick ett trevligt kalas. Motion är vi nog i behov av all just nu, jag har ett gympass i morgon att se fram emot.

alegni sa...

härliga vinterbilder! jag gillar att titta på sådana, men inte att gå ut i kylan. har blivit så himla köldkänslig "på gamla dar", fast egentligen tror jag det beror på att jag inte vant mig vid temperaturerna. tur i alla fall att jag kan motionera här inne. ska strax hoppa på mitt promenadband faktiskt. ;)
stort grattis till 7-åringen! passa på att njut av kidsen, snart flyttar de ut! vår äldre son fyller 21 om en vecka (han flyttade hemifrån för drygt ett år sedan) och den yngre ryckte in i armén i går (som du ju vet), så det är tomt i huset nu!
visst jagar jag - fynd! :D

Anonym sa...

GRATTIS till 7-åringen!!
Kram Camilla o. Arvid

Gugis Pärlor sa...

Grattis till storebror! Bra smak har den killen precis som mor sin ;O)

Kram Gugi

Monica sa...

Grattis till 7 åringen...
Kakan var ju smårolig, precis så som en skolpojkes kaka skall vara...

Visst är det skönt med vinter, det är så här vi ska ha det. Fina bilder du tagit.

Ha det bra
Monica

Lyckoslanten sa...

Se där, ni får en skolpojke! Visst, tiden kan man inte hejda även om man många gånger vill göra det när det gäller barnen. Vintern får däremot gå snabbt förbi! Fina bilder! ♥

@my casa sa...

Visst går tiden fort, det känns verkligen inte som att man hinner med alls!

Fina bilder du bjuder på som vanligt.//åsa

Creative Momone sa...

Förstår att du har haft/har en jobbig tid pga. det som hänt, livet är inte så lätt alla gånger. Hoppas du mår bra i alla fall, kram. ♥
Marianne